Radu Moldovan: Am câştigat 44 de primării din 62, inclusiv cireaşa de pe tort, municipiul Bistriţa

Sursa foto- x

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a anunţat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că partidul său a câştigat, la alegerile locale de duminică, 44 de primării din totalul de 62 existente în judeţ, inclusiv „cireaşa de pe tort”, municipiul Bistriţa.

„Am intrat în alegeri cu 37 de primari, am terminat alegerile cu 44 de primari şi cu cireaşa de pe tort, municipiul Bistriţa. Dar am câştigat şi comune foarte mari, cum ar fi Rebrişoara, Feldru. De asemenea, am mai câştigat Matei, Leşu, Ilva Mare, Runcu Salvei. Am pierdut trei comune: Uriu, Negrileşti şi Cetate. (…) Eu mă declar mai mult decât mulţumit cu cei 44 de primari pe care PSD îi are, cei mai mulţi de departe din istoria post-decembristă a organizaţiei în judeţul Bistriţa-Năsăud”, a spus Moldovan.

Radu Moldovan a câştigat, de asemenea, cel de-al patrulea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, cu peste 51% din voturi.

Potrivit liderului social-democrat, rezultatele parţiale ale alegerilor indică faptul că viitorul Consiliu Judeţean va fi format din reprezentanţii a patru partide: PSD, PNL, AUR şi UDMR.

În ceea ce priveşte campania electorală, Moldovan a spus că a trăit-o pe „cea mai mizerabilă” de când face politică, având în vedere atacurile la persoana sa şi la membrii familiei sale, venite din partea contracandidatului PNL, deputatul Robert Sighiartău.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: