Skip to content
Puterea Știrilor Video

Radu Oprea (PSD), dezamăgit de colegii lui de partid care au făcut scandal în șaormerie: Ar fi trebuit să-și ceară scuze!

Inquam Photos / Ilona Andrei
" "

Invitat în studioul „Puterea Știrilor”, Radu Oprea, senator PSD, s-a declarat dezamăgit de atitudinea celor doi deputați social-democrați care nu au purtat măștile de protecție și au făcut scandal într-un fast-food din Centrul Vechi al Capitalei.

“Personal, eu am fost dezamăgit de atitudinea celor doi colegi din Parlament. Cred că responsabilitatea, cu atât mai mult cu cât sunt parlamentari, ar fi trebuit să fie un cuvânt cheie pentru ei și ar fi trebuit să poarte masca când au intrat și ar fi trebuit să respecte legea așa cum o facem cu toții, sau cum ar trebui să o facem cu toții.

" "
" "

Ei au primit amenda, ar fi trebuit să își ceară scuze public. Eu așa aș fi făcut în locul lor. Am văzut și eu imaginile și eu cred că ar fi trebuit să își ceară scuze deja. Am văzut că PSD prin vocea purtătorului de cuvânt s-a delimitat deja de această situație. Eu cred că e o chestiune izolată, nu este un mod de-a fi al PSD”, a declarat Radu Oprea la Puterea Știrilor.

Amintim că doi deputați PSD Adrian Solomon și Ioan Irinel Stativă, au refuzat să poarte măști de protecție în interiorul unui fast-food din București fiind amendați marți dimineața de polițiști pentru că, atunci când li s-a atras atenția asupra măștilor, ar fi început să-i înjure pe polițiști, potrivit unui comunicat de presă al Poliției.

Polițiștii susțin că parlamentarii au avut și un comportament recalcitrant.

„În această dimineaţă, o patrulă a Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost solicitată de agenţii de pază ai unui restaurant de tip fast-food din Sectorul 3 să intervină, întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuză să poarte mască de protecţie, având un comportament recalcitrant. Poliţiştii au depistat persoana în cauză, iar în urma discuţiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul sau, a manifestat un comportament similar”, anunţă un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Cei doi deputaţi au fost amendați cu un total de 2.600 de lei, pentru „provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice şi pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public”.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, cei doi pot contesta măsura în termen de 15 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *