Skip to content
Politică

Radu Oprea (PSD): Lucrurile care sunt foarte importante s-au stabilit deja în viitoarea coaliție, cum ar fi pachetul de măsuri sociale

Inquam Photos / Cornel Putan

Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al PSD, a declarat vineri seara că, deși negocierile sunt încă în desfăşurare, se va ajunge la o soluție având în vedere că pentru aspectele importante partidele au ajuns deja la un consens, anume pentru pachetul social pentru români. El a făcut aceste declarații în contextul apariției unor noi nemulțumiri legate de distribuirea ministerelor.

Atât timp cât negocierile continuă este normal ca astfel de lucruri să apară, dar până la urmă se va găsi o soluție. De ce? Pentru că eu cred că lucrurile care sunt foarte importante s-au stabilit deja, cum ar fi pachetul de măsuri sociale. Acesta este un lucru foarte important.

Creșterea punctului de pensii cu 10%, înseamnă creșterea pensiei minime cu 25%, un ajutor suplimentar pentru pensionarii cu pensii mici în eprioada de iarnă, creșterea salariului minim la 2.550 de lei, creșterea alocațiilor pentru copiii mai mici de 2 ani la 600 de lei, a celor cu vârsta între 2-18 ani, la 243 de lei. Siguranța că pensiile și salariile vor fi plătite”, a declarat Radu Oprea la postul B1 TV.

3 comentarii la “Radu Oprea (PSD): Lucrurile care sunt foarte importante s-au stabilit deja în viitoarea coaliție, cum ar fi pachetul de măsuri sociale

 1. Sa explic tuturor cum jefuiesc, PSD si complicii lui(PNL si UDMR), pensionarii cu pensii, bazate pe contributie, de minim 3700 lei:

  La 3 700 lei, la indexarea cu 10%, pensia ajunge 4070 lei. Luand 10% din 4070, adica adica 407 lei, pensionarul care avea 3700 lei va primi 3 663 lei, adica o scadere de 37 lei.

  La 4 000 lei, pensionarul primeste o indexare de 400 lei = 4 400.
  Prin scaderea taxei de 10%, care e 440 lei, pensionarul respectiv are pensia scazuta cu 40 lei, nicidecum indexata.

  La 5000 lei va avea o scadere de 50 lei si tot asa…

  Pensiile speciale raman la fel pentru ca nu au curajul sa se atinga de ele.

  Români și, mai ales, pensionari:
  La următoarele alegeri VOTAȚI APP!

  PSD s-a alăturat celor ce jefuiesc pensionari.
  PSD = PNL = USR – UDMR = aceeași mizerie plina de hoti, talhari, corupti, tradatori de tara si criminali…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *