Skip to content
Politică

Radu Oprea (PSD): Vrem să introducem irigaţiile în PNRR

Inquam Photos/Ilona Andrei

Purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Radu Oprea, a afirmat, marţi seară, că social-democraţii vor să introducă irigaţiile în PNRR, iar acest lucru ar putea reprezenta un succes pentru guvernare.

Radu Oprea a fost întrebat, marţi, la Profit News, ce înseamnă faptul că PSD doreşte să optimizeze PNRR şi a răspuns: ”Dacă reuşim să introducem irigaţiile în acest PNRR şi pe o argumentaţie foarte solidă, foarte bună, în conformitate cu mecanismul care este deja cunoscut de aplicare al Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă poate fi un succes pentru tot arcul guvernării, dar în primul rând pentru fermierii români şi pentru noi cetăţenii care vrem produse bune, corecte pe mesele noastre”.

Proiectul privind strategia pentru irigaţii în România nu va fi finanţat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), iar liderii USR susţin că planul nu poate fi renegociat.

PSD a reclamat în repetate rânduri lipsa proiectelor de irigaţii din PNRR, iar Marcel Ciolacu a afirmat că ministrul Agriculturii Adrian Oros a prezentat Comisiei Europene „planurile cu irigaţiile de pe timpul lui Ceauşescu” pentru a accesa fonduri în cadrul PNRR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *