Radu Perianu (PNL): Vă asigur că anul viitor Argeşul va avea o administraţie liberală

Sursa foto: Facebook

Candidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, fostul prefect Radu Perianu, a dat asigurări, vineri, că după alegerile locale judeţul va avea o administraţie liberală.

„Vă asigur că anul viitor, când vom sărbători 150 de ani (de la înfiinţarea PNL – n.r.), Argeşul va avea o administraţie liberală. Judeţul nostru are un potenţial de excepţie, dar nevalorificat. PSD, care conduce Argeşul de 34 de ani, a fost o barieră pentru exploatarea acestui potenţial. Argeşul a rămas încremenit în timp”, a spus Perianu la lansarea candidaţilor PNL desfăşurată la Piteşti.

El a făcut apel la toţi cei care se declară împotriva PNL, inclusiv candidaţi ai altor partide, să i se alăture în această campanie electorală.

„Partidul Naţional Liberal este singura forţă politică ce poate învinge PSD în Argeş. De aceea, orice vot anti-PSD acordat altui partid decât PNL nu face decât să ajute PSD. Fac un apel la toţi oamenii care s-au săturat de PSD să vină alături de mine şi alături de PNL, pentru că împreună îi învingem. De asemenea, le cer tuturor candidaţilor care declarativ vor să scape de PSD să vină alături de mine”, a transmis Perianu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: