Radu, polițistul din Sibiu omorât în timp ce dirija traficul, a fost condus pe ultimul drum

trafic
Sursă foto : X

Radu, polițistul de 38 de ani din Sibiu, care și-a pierdut viața după ce a fost lovit în plin de o mașină, chiar în timp ce dirija traficul, a fost condus pe ultimul drum. 

Agentul Radu Trihenea, de la Poliția Cisnădie, și-a pierdut viața la doar 38 de ani, după ce a fost lovit de o mașină, chiar în timp ce dirija traficul.

Tânărul a suferit trei stopuri cardiace, iar cel din urmă i-a fost fatal. A fost condus pe ultimul drum de familie, de apropiați, dar și de colegi veniți din alte județe.

„Este al doilea coleg care ne părăsește. Era un băiat foarte săritor. Cuvintele sunt de prisos”, a spus Mirică Lucian, vicepreședintele Sindicatului Meridian.

„Retrăim același sentiment de tristețe pe care l-am  trăit și la Pitești, nu cu mult timp în urmă. Din păcate, și colegul de la Sibiu a decedat în condiții la fel de tragice”, a spus Bogdan Aristantoiu, purtător de cuvânt Poliția Pitești.

Radu Trihenea nu era doar un polițist local devotat, ci și un membru activ al comunității. A fost voluntar la Salvamont Cisnădie, participând, în ultimii ani, la zeci de misiuni de salvare.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL