Skip to content
Politică

Radu Preda a demisionat din PSD. Va candida, pentru Senat, din partea PMP

Facebook/ Radu Preda

Radu Preda a anunțat pe pagina sa de Facebook că a demisionat din PSD și că la alegere parlamentare va candida din partea PMP. Radu Preda este de părere că „acesta este punctul culminant al unei perioade lungi în care a muncit mult pentru PSD tot timpul in linia 1, fără compromisuri și fără jumătăți de măsură”.

După o muncă de 14 ani în Partidul Social Democrat și după patru ani în care am depus eforturi continue pentru a-mi face datoria cu rezultate foarte bune la Senatul României ca și senator al PSD Dolj, echipa din care fac parte m-a propus ca și candidat la Camera Deputaților pe locul 11, loc la rezerve.

Acesta este punctul culminant al unei perioade lungi, în care am muncit mult pentru echipa PSD tot timpul in linia 1, fără compromisuri și fără jumătăți de măsură.

Astăzi, drumurile noastre se despart. Munca mea politică va continua din acest moment într-o echipă mică, dar care a deschis pentru mine o ușă mare. Voi fi candidatul PMP Dolj la Senatul României, pe locul 1.

Rămân același om pe care deja mulți dintre voi îl cunoașteți și vă aștept alături de mine!

Ar mai fi multe de spus, însă consider că nu e nici locul și nici momentul potrivit”, a scris Radu Preda pe pagina de Facebook.

 

După o muncă de 14 ani în Partidul Social Democrat și după patru ani în care am depus eforturi continue pentru a-mi face…

Publicată de Radu Preda pe Marţi, 20 octombrie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *