Skip to content
Politică

Radu Preda, senator PSD: „Opriți incompetența PNL!

facebook radu preda

Într-o postare pe Facebook, senatorul PSD Radu Preda este foarte critic la adresa guvernării liberale, acuzând lipsa unor măsuri concrete pentru a ajuta agricultura și sănătatea.

„Opriți incompetența PNL!

Acești “mari domni” ai zilelor noastre fac prăpăd în economie, distrug agricultura, pun la pământ sistemul sanitar și acum vor să-i umilească pe absolut toți cei care sunt angajați, indiferent dacă aceștia aparțin mediului privat sau celui de stat.

Cum se face asta? Relativ foarte simplu atunci când faci “terci” niște ordonanțe de urgență…

Conform ultimelor mari invenții ale acestui guvern, șefii de instituții devin un fel de “stăpâni” care au putere deplină și pot suspenda când și pe cine doresc.

Evident că aceste suspendări nu trebuie să fie însoțite de argumente sau să fie realizate în baza unui raport de activitate a angajatului.

Pe românește și mai simplu, PNL-ul le oferă șefilor de instituții puterea de a da afară pe cine doresc, după bunul plac și după “preferințe”, INCLUSIV DUPĂ PERIOADA STĂRII DE URGENȚĂ!

Ne întoarcem în comunism din pricina unor “capete pătrate” care scriu ordonanțe de urgență pe genunchi și distrug viețile românilor!

Opriți acest masacru al oamenilor de rând!

Ceea ce faceți voi este împotriva oricărui drept!, potrivit Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *