Skip to content
Economie

Radu Soviani: Sper că ministrul Finanțelor nu a dorit să înceapă a spune adevărul mințind prin omisiune

psnews.ro

Analistul economic Radu Soviani a comentat, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, o declarație a ministrului Finanțelor, Florin Cîțu, potrivit căreia „luni, 9 decembrie 2019, va fi pentru prima oară în ultimii 3 ani când un ministru al finanțelor le spune adevărul românilor despre finanțe, buget, economie, în Palatul Parlamentului”.

„Un ochi râde, unul plânge. Să înțelegem că miniștrii de finanțe de dinainte de 2016 au spus adevărul românilor, în Parlament? Sper că ministrul Finanțelor nu a dorit să înceapă a spune adevărul mințind prin omisiune.

Pentru că avem un caz concret de ministru al finanțelor mincinos instituțional, care, tot în Parlament, spunea, în orizontul de timp neacoperit de către promisiunea domnului Cîțu: ,,decât să mințim încă 6 luni, să spunem românilor adevărul”.

În timpul ăsta, lua șpăgi în cel mai mare contract pe bani publici cercetat de DNA, cu maximă întarziere. Deci, decât să mințim încă 6 luni…. Dumneavoastră ce credeți? Va spune Florin Cîțu adevărul, întreg adevărul și numai adevarul, luni, 9 decembrie 2019?”, scrie analistul pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *