Skip to content
Politică

Radu Stroe, despre Iohannis: „candidat crescut artificial în laboratoarele PDL”

Prin intermediul unui comunicat de presă, vicepreședintele PLR Radu Stroe transmie faptul că Iohannis nu are experiența și pregătirea necesare pentru a putea ocupa funcția de Președinte al României și că „atunci când nu îți vezi lungul nasului și te trezești cocoțat pe un piedestal, oamenii încep să vadă adevărata ta față”.

Totodată, Stroe a transmis că Iohannis a eșuat ca președinte de partid, vărsând PNL în PDL, iar acum a demonstrat că a eșuat și ca prezidențiabil.

„Klaus Iohannis a confirmat ceea ce spuneam de foarte mult timp — acesta nu are experiența și pregătirea necesare pentru a putea ocupa funcția de Președinte al României, iar la Cotroceni nu te duci ca să înveți meserie. Însă, atunci când nu îți vezi lungul nasului și te trezești cocoțat pe un piedestal, oamenii încep să vadă adevărata ta față.

Klaus Iohannis a eșuat ca președinte de partid, vărsând PNL în PDL, iar acum a demonstrat că a eșuat și ca prezidențiabil, cu tot sprijinul armatei pedeliste care i-a fost alături. Oportunismul politic pe baza căruia a evoluat Klaus Iohannis nu asigură calitățile necesare pentru funcția supremă din statul român.”, 

Radu Stroe declară că pentru prima dată de când sunt organizate alegeri pentru Președinția României nu a existat un candidat atât de slab pregătit în turul 2, precum Klaus Iohannis.

„Prezidențiabilul lui Vasile Blaga, pe care a reușit să îl facă de râs în fața întregii națiuni, nu a parcurs etapele experienței politice necesare pentru a conduce un partid, nu mai vorbesc de candidatura la Președinție.

Pentru prima dată de când sunt organizate alegeri pentru Președinția României nu a existat un candidat atât de slab pregătit în turul 2, precum Klaus Iohannis. Primarul Sibiului a fost un candidat crescut artificial în laboratoarele PDL pentru a intra în cursa prezidențială în speranța că va duce mai departe regimul lui Traian Băsescu.”, mai transmite Stroe.

Liderul PLR a mai transmis că după prestația lui Iohannis, Traian Băsescu și toți reprezentanții regimului său își pun cenușă în cap pentru alegerea făcută

„Însă, după prestația jenantă, Traian Băsescu și toți reprezentanții regimului său își pun cenușă în cap pentru alegerea făcută. Ceea ce ne-a arătat Iohannis în dezbaterea prezidențială a fost că nu poate fi decât un președinte manevrat, teleghidat de gașca pedelistă care a căpușat România în timpul guvernării Boc — Băsescu”, a afirmat vicepreședintele PLR, Radu Stroe.

 

2 comentarii la “Radu Stroe, despre Iohannis: „candidat crescut artificial în laboratoarele PDL”

    1. Pana sa-ti raspunda el ca e vicepresedintele PLR, iti spun eu ca este membru fondator al partidului istoric numit PNL, pe care Antonescu si o gasca de derbedei politici i l-au vandut cu istorie cu tot lui Basescu Traian, pentru o functie banoasa ocupata de a lui nevasta ! Atat. In rest, stai si asteapta tu liberalism de acum incolo din gura basistilor ca tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *