Skip to content
Politică

Radu Stroe dezvăluie care ar putea fi miza secretă a întâlnirii private dintre Băsescu și Viktor Orban

Vicepreședintele PLR, Radu Stroe, a explicat la Antena3 care ar putea fi mizele secrete din spatele întâlnirii private dintre Traian Băsescu și premierul Ungariei, Viktor Orban, chiar în plină campanie electorală pentru fotoliul de la Cotroceni.

”Privitor la vizita lui Orban la Traian Băsescu, cred că sunt jocuri pe seama României. Dar totul trebuie să aibă o limită și anume integritatea României.

Având aceste întâlniri sigur au făcut un troc. Poate voturi pentru PMP la alegerile prezidențiale. Există structuri politice, după modelul EBA în 2009 (n.r.: referindu-se la voturile aduse de PDL Elenei Băsescu la alegerile europarlamentare din 2009, deși aceasta candida indepedent), de a redirecționa voturi, după principiul 10 voturi mie, restul ție.

Trebuie să nu uităm ceva: întâlnirea lui Băsescu cu Victor Orban, care e reprezentant al PPE, iar toți candidații lui Băsescu sunt și reprezentanții PPE: Iohannis, Udrea, Macovei”, a explicat fostul ministru al Internelor.

Radu Stroe a făcut și un apel către foștii săi colegi din PNL, pornind de la ideea susținerii  unui prezidențiabil, precum Klaus Iohannis, care este, potrivit liderului PLR, într-o colaborare cu Traian Băsescu. ”PNL a pierde tot astăzi, plecând la PPE. Poate își aduc aminte de țară printre altele. Aici nu ne jucăm, nu alegem un primar, ci punem șeful statului, care trebuie să fie un român care să apere România, cu orice preț”, a precizat Stroe.

1 comentariu la “Radu Stroe dezvăluie care ar putea fi miza secretă a întâlnirii private dintre Băsescu și Viktor Orban

 1. Dulce Romanie
  01/12/2014
  Dublin

  Draga Romania

  Ma numesc Costica Ganga acelasi individ care a trimis inca doua scrisori Guvernului Romaniei (le includ), si in alte ocazii ambasadelor Romaniei din lumea inreaga, judetelor Romaniei, ziarelor, etc. In zilele bune as fi inceput cu un moto; o strofa, oricare din ‘Ce-ti doresc eu tie dulce Romanie’, dar in aceste conditii ma abtin.

  Nu stiu daca sint indreptatit, dar fiind roman, nu pot privi cu indiferenta Romania si romanii. Citeva luni in urma am citit pe internet despre o diseas; ‘limba albastra’ la ovine. Ma durut sufletul amintindu-mi de o situatie asemanatoare din timpul copilariei mele; ‘febra aftoasa’ care afecta toate animalele ierbivore cred, dar din fericire la acel timp au fost luate masuri urgente, si in citeva luni microbul a disparut. Nu despre aceleasi masuri se poate discuta acum cind toate intentiile sint de distrugere a tot ce este bun si normal. Se crede si se reuseste asa cum se poate vedea, ca produsele alimentare, cosmetice, farmaceutice, etc.. provenite din procesarea speciei umane, inlocuiesc cu succes (cred ei) produsele provenite din regnul vegetal si animal; produse verificate de mii de ani ca fiind cu adevarat cele necesare in uzul speciei umane. Deci distrugerea agriculturii nu este o intimplare, se face pentru a inlatura concurenta la noile produse, pentru a ramine singura obtiune. Acum mai mult decit totdeauna, cind Comisionarul pentru Agricultura al Comisiei Europene este un distrugator recunoscut, cu un trecut negru, pe care va rog sa nu-l primiti in tara noastra nici cu viza turistica. El va distruge agricultura intregii Europe.

  Am vrut sa scriu deasemeni in ocaziile cind am vazut Demnitari romani intervievati pe statia de televiziune France 24. Ei vorbeau cu miinele si degetele lor, o perfecta limba a conducatorilor Uniunii Europene, (de altfel limba care se vorbea probabil inainte de Neanderthal, si care a redevenit o limba universala si aproape oficiala), altfel ei nu ar fi acolo. In una din situatii am gindit; oare au disparut toti juganitorii din Romania? Asa cum am afirmat in celelalte scrisori, Uniunea Europeana merge pe un drum total gresit. De ce tara noastra trebuie sa se supuna si sa urmeze aceste catastrofale cai. Noi nu apartinem lumii pedophiliste si canibalice.

  In ultimul sfirsit de saptamana respectev 29-30/11/2014, am auzit vorbindu-se pe strazile Dublinului romaneste mai mult decit se vorbeste poate pe strazile Romaniei. Am gindit: de ce sint acesti romani in Dublin unde nu e nimic de facut, si nu sint astazi la Alba Iulia unde sa-si manifeste bucuria; ca traiesc, in primul rind, si ca au o tara frumoasa, bogata si (libera?). In Dublin vin doua categorii de indivizi: gangsteri si victime (vinzatori si vinduti), dar gangsterii sint urmatorii, ca fiind criminali, si procesul continua. Eram Simbata seara in mijlocul unei strazi in centrul orasului cu niste inscriptii pe mine care arata disatisfactia care mi-a aduso ‘prostituarea minorilor de la ziua de nastere pina la virsta de sex consent, si deasemeni tot procesul de Exterminare; uciderea fintelor umane si procesarea lor (a noastra) in Industria Alimentara, precum si uciderea celor cu handicapuri, degradati sociali, virstnici’, lucru pe care eu il fac de un an si jumatate zilnic, fara a se schime ceva, dimpotriva, prapastia se adinceste.

  In timp ce-mi blestemam cu voce tare dar numai pentru mine ziua de nastere, recitind din: Epigonii, Rugamintea unui dac, Doina (Eminescu), Brad batrin (Iorga) si altele, dinspre spatele meu a venit un individ roman, bineinteles fara sa ma poata auzi, si mi-a zis: ‘cui ii spui tu lucrurile astea ba? Nu mi-a venit sa cred, m-am uitat la el; era un individ la jumatatea virstei mele, cu o chelie pronuntata, imbracat cazual, modest. Am fost luat prin surprindere, eram prea afectat de motivul pentru care eram acolo. I-am raspuns doar; ‘du-te domnule si-ti vezi de treaba dumneata’, la care el a adaugat; ‘mai bine ti-ai da jos treburile celea de pe tine’ referindu-se la inscriptiile cu care i-mi manifest nemultumirea. Mi-am inchipuit ca e Inteligent, dar de asemenea am gindit ce treaba are el; in timp ce eu, in ciuda ‘Drepturilor Omului’ am deja doua actiuni pe aceasta tema in Tribunal.

  Duminica dupa prinz pe aceiasi strada am auzit un cor a citorva tineri (nu se poarta aici): Asa beau oamenii…De simbata pina marti…. Am gindit; acestia nu vor vedea nici macar ziua da Luni, sint pentru ‘marele cazan’. Am incercat sa previn citiva in alte ocazii. Nu m-au crezut, nici nu m-au luat in seama, dar nu i-am mai vazut dupa aceia. Nu stiu cu ce ii trateaza, ca sint total nepasatori. Fara sa intru in contact cu vreounul mi-am dat seama ca pentru inceput actiunea se petrece in nord-estul Romaniei. De ce tovarasi?

  In acordanta cu adevarul istoric, romanii, mosii si stramosii lor (ai nostri), au supravietuit timpurilor grele de-a lungul nu a secole ci a milenii, gratie; inteligentei, tenacitatii si muncii serioase a lor, la care s-a adaugat in ultimele secole o educatie reala, graduala, consistenta (sper ca nu a diaparut total, asa cum se poarta). De ce sint acesti romani in Dublin unde nu se poate gasi o slujba (economie cazuta), nici pentru cei nascuti aici? Eu personal (e adevarat ca nu sint in capacitate), nu muncesc de 4 ani, de mai mult de un an m-au lasat complet pe dinafara, desi in drepturi legale, si nu e nimic de facut, toate drumurile merg la ‘marea oala’, asa cum cred ei. Cine prosteste acest popor romanesc si face bani uciging finite nevinovate?

  Draga Romania, in conditiile acestea nu mergem nicaieri. Este adevarat ca e criza mondiala de combustibil, dar uciging oameni nevinovati?, nu aceasta este solutia. Opriti totul acum, e deja prea tirziu. Reinstituiti urgent Legislatia Pedeapsa cu Moartea pentru aceste odioase crime si cereti sa fie instituita la nivel mondial. Este singura solutie. Va roga sa conectati poporul cu mediul rural, nu sa se imbogateasca, dar macar sa produca cit sa supravietuiasca. Facilitati construirea a noi comunitati rurale in Baragan sau oriunde altundva. Uciging poporul si lasind tara pustie, convine altora. Sa schimbat cumva ‘caci ramine stinca, desi moare valul. ? (prima strofa), acum ramine valul si dispare stinca? Ginditi va rog colectiv. Multumesc.

  Nu la multi ci la multe milioane de ani Romania!, Traiasca Romania!

  24/07/2013
  Dublin
  Domnule Presedinte Basescu

  Ma numesc Costica Ganga, de nationalitate si cetatenie Romana, locuiesc din neferecire in Irlanda de 15 ani, la adresa: 23 Palmerston Place, Broadstone, Dublin 7.
  Vreau sa va aduc la cunostinta ca in Irlanda se intimpla lucruri ciudate, fara precedent, lucruri care nu stiu cum vor fi mentionate in istorie, si cu ce fel de substanta vor fi scrise, pentru ca deja cu cerneala si singe s-a scris. Nu-mi imaginez cine a fost cu idea si unde a invatat; pentru ca nici in invatamintele lui Dumnezeu nici in cele ale lui Darwin nu se sugereaza ca abuzul sexual al ambelor genuri; masculine si feminine incep chiar dupa nastere.
  In jurul datei de 07/07/2013, Irlanda a fost invadata fara sa exagerez, de zeci de mii de copii de la virsta de sub un an, pina la cea de 12-13 ani, de ambele genuri, de toate culorile (chiar si irlandezi, probabil din orfelinate), dar cei mai multi cred ca sint din estul Europei. Nu stiu unde au fost tinuti pina atunci, dar imediat au fost raspiniti in miini criminale; toate magazinele, Institutii, si in familii.

  Scopul aducerii lor aici este pentru expoatare sexuala la drumul mare chiar si cei in fasa. Toata lumea stie; de la cel care doarme pe strada pina la conducerea Statului, totul este organizat si popularizat la nivelul instrumentelor de difuzare in masa; presa, radio, TV. Ei pot fi vazuti peste tot, in magazine si institutii, parcuri, cele mai populate strazi, imbracati provocativ si grosolan expusi la indemina oricui. In familii sint tinuti separati, sa poata fi identificati de cei interesati, si nu sint tratati cu nici un fel de simpatie, nici macar mila. Ei se degradeaza pe zi ce trece, sint plimbati toata ziua pe strazi si sint tratati doar cu ingetata. Afirmatiile mele nu se bazeaza numai din ceia ce vad pe strazi, ci chiar ce se intimpla doar perete in perete cu locuinta mea, fapt pentru care sint bolnav, nu pot dormi si minca. Deasemeni din situatile in care sint expus eu insumi si aproape fortat. In ciuda faptului ca am apelat la autoritatile accesibile la nivelul meu, totul se ignora, lucru care ma ingrijoreaza mai mult.

  Actiunea, ma tem ca se petrece pe scara mult mai larga, cred ca si in alte tari Europene, nu stiu daca in America sau in alte continente, dar stiu ca trebie luate masuri urgente de catre cei in masura si de noi toti pentru ca este vorba de cele mai inocente si vulnerabile finite umane. O parte din ei nici nu pot reaction, sint atit de mici ca nu pot vorbi, iar altii nu vorbesc engleza. Sint atit de draguti si inocenti, ca niste ingeri. Se pare ca este o totala nepasare privind acest dezastru; de ce sint acesti copii aici, daca au ei un nume, un act de identificare, daca sint inregistrati undeva, sau sint aici pentru a fi distrusi si a disparea fara urma. Ce-si vor aminti acesti copii despre copilaria lor, cum vor reactiona ei cind vor fi adulti daca vor fi vre-o data.

  Scriu aceasta scrisoare in disperare pentru ca totul a inceput dupa intilnirea Liderilr celor 8 mari puteri in Irlanda de Nord, si cred ca subiectul nu este necunoscut celor mentionati, fapt pentru care am trimis aceiasi scrisoare la fiecare dintre ei, si deasemeni la conducerea statelor: China, India, Brazilia, Argentina, Venezuela, ca toti impreuna sa opreasca acesti criminali si acest masacru.
  Sper ca acesti copii vor fi urgent identificati, salvati si redati familiilor carora apartin, iar cei care nu au familii sa fie instalati in Institutii speciale unde sa li se acorde cea mai mare atentie pentru crestere si educare si unde sa li se arate afectiune care le lipseste si de care au atita nevoie. Sper deasemeni ca toti cei implicati in acest odios act vor fi identificati si pedepsiti pe masura suferintei inflictata acestor fiinte nevinovate.

  In urma celor ce am vazut ca se intimpla in Bulgaria, am scris aceiasi scrisoare catre Guvernul acestei tari informindu-i ca aceasta este o actiune premeditata asa cum au fost cele din Orientul Mijlociu si Nordul Africii, si care trebuie evitata.

  Deasemeni Domnule Presedinte vreau sa-mi exprim parerea ca Europa nu merege in cea mai buna directie, vreau sa va amintesc ca Bucurestiul este numai la doi pasi de Sofia, si Romania nu are nevoie de nici un fel de turbulenta, noi am avut destul de-a lungus secolelor, de aceia va sugerez sa tinete ochii deschisi. Sper ca actele relatatate mai sus privind situatia copiilor nu se petrec la noi in tara, stiu ca noi nu sintem si nu am fost niciodata pentru exterminare. Popularizati va rog prin toate mijloacele sa nu se instraineze nici un copil de la noi din tara, si daca s-au instrainat, sa se recupereze, pentru ca am relatat ce se intimpla. Stiu ca noi preferam sa murim in singe nu in rusine si umilinta. Reamintiti deasementi poporului Roman sa mai arunce cite o privire peste; Istoria si Literatura Romaniei, inceping cu lucrarea Cintare Romaniei de Alecu Russo. Multumesc.

  Cu stima

  Costica Ganga

  24/09/2013
  Dublin

  Draga Guvern al Romaniei

  Duminica 22/09/2013 trecind prin strada principala a Dublinului, mi-a atras atentia o placarda cu o inscriptie romaneasca Rosia Montana. Nu am putut trece nepasator si am intrebat doamna care facea cunoscut prezenta acelui grup impartind celor interesati cite of foaie de hirtie, despre ce era vorba. Nu am putut sa ma alatur pentru ca aveam altceva in program, dar am colectat si am citit continutul acelei hirtii (va trimit si Dv. o copie).

  Ma numesc Costica Ganga, nationalitate si cetatenie romana, aceiasi persoana care pe data de 25/07/2013 am adresat o scrisoare Domnului Presedinte si Guvernului Romaniei, facind cunoscut teribile lucruri care se intimpla in Irlanda (scrisoare pe care sper ca ati primit-o) in ce priveste cea mai vulmerabila parte a societatii; COPIII.

  Deasemeni am amintit despre o scrisoare care am trimis-o Guvernului Bulgariei avertizindu-i ca in luna Septembrie sint programate tulburari asa cum am auzit de la un asa zis turist. Se pare ca Bulgaria si-a luat masuri, asa ca zona conteaza nu tara. Doar peste Dunare. Toate dezastrele au inceput cu lucruri mici si normale, apoi reactia continua in lant. Am auzit mai multi idioti soptind in diferite locuri si in timp despre “Romania?”sau despre inconvenienta formei Romaniei pe harta. Cred ca trebuie sa priviti lucrurile cu maxima seriositate. Din cite am citit in acea hirtie, pe Internet si ce am vazut de citeva ori pe Euronews, se pare ca e o confuza situatie relatata intr-o confuza limba, including limba internationala a degetelor si a miinilor ca cea de aici si de peste tot.

  Nu vreau sa va pierd timpul, vreau doar sa affirm ca sentimentele mele pentru tara sint la fel ca si ale Dv., numai ca sint mai intense, pentru ca sint din departare. Cred ca majoritatea dintre Dv. sinteti aproape de aceiasi generatie in care ma includ si eu, iar cei mai tineri trebuie sa invete: noi venim din Comunism, unde am avut o viata mai grea sau mai putin grea, dar fiecare dintre noi am avut o nestirbita demnitate; in copilarie, adolescenta, maturitate si batrinete.

  Daca am aderat la Comunitatea Europeana pentru a pierde si putinul care l-am avut, atunci am facut o mare greseala. Am auzit experesii: despre ciinii vagabonzi;

  “daca cineva are un ciine care-i place, sa-l i-a acasa”, “golden child”, “mina de aur”, “tineri cu copii in brate” si altele. Daca noi romanii numim copii ciini si ii scoatem de vinzare pe strazi, atunci sintem intr-adevar oameni de nimic si ne meritam soarta.

  Pe scurt: daca la noi se practica paedophilia si inca o tolerati, va rog sa demisionati, dar nu inainte de a reinstaura pedeapsa cu moartea celor care abuzeaza si celor care faciliteaza aceasta odioasa cruzime. Stiu ca sint implicate multe capete (ca peste tot dealtfel), incit ar trebui sa ramina tara pustie, (de fapt exterminarea este tinta tuturor acestor murdarii) dar recunoasteti greseala si aplicati pedeapsa capitala din momentul de fata astfel sa se puna capat imediat si in totalitate acestei monstruositati.

  In ce priveste AURUL – ne cere de mincare acolo in munti? Ce vreti sa faceti cu atitea tone de aur? A devenit aurul comestibil? Vreti sa terminati aceasta Planeta acum? Aruncati o privire peste “Apus de soare “ si vedeti ce a lasat batrinul Stefan cu limba de moarte. Cum ne vom mai putea noi identifica? “Muntii nostri aur poarta – noi cersim din poarta-n poarta”. Formula aceasta: politicieni – media si celelalte elemente din echipajul Noe nu va dura o vesnicie. Intr-un moment de meditatie, ginditi la un Robespierre sau un Domn VLAD TEPES care poate fi chiar unul dintre acesti copii abuzati sexual. Lasati copiilor copilaria: cu basme, jocuri copilaresti, educatie fizica si sport, adevarata educatia in scoli asa cum s-a intimplat cu mii si sute de generatii si cu noi insine, si deasemeni muntii si oamenii in locul unde au fost dintotdeauna. Curatati tara de monstrii care distrug totul in calea lor, lasind in urma mari de singe si munti de cadavre. Imaginatia mea este atit de deformata incit in fiecare copil vad ceva murdar, iar adultii ca pe niste uriase stomacuri goale.

  Ginditi mai bine cum se poate lucra solul cu maxima eficienta, sa produca mai mult si de mai buna calitate, pentru ca pamintul ne hraneste pe toti, nu aurul si armele. Nu uitati ca nimeni nu vine sa faca Romania mai mare, mai frumoasa, mai bogata.

  Va rog sa cititi aceasta scrisoare pentru ca pe mine ma costa timp si 6,85 euros si va rog sa confirmati doar cu un DA sa fiu sigur ca a-ti primit-o pe adresa email [email protected] Multumesc.

  Cu toata stima

  Costica Ganga

  ALERT!

  30/11/2014
  Dublin

  Dear World, are dieing daily so many ANGELS under my eyes, let ask together for appropriate Legislation in order to be saved the Humanity and Planet. It is the only solution and is vital. You are 193 Countries Member of UN, and I send this message to all of you. Communicate please between yourselves in order to save the World with this Legislation only. Thanks.

  Costica Ganga
  23 Palmerston Place
  Dublin 7
  16/11/2014

  Dear Dignitars, Leaders of Member Countries of G20 International Organization, the invites Countries and all Countries of the Planet

  I watched on Euronews TV Station about your Meeting and it was one headline; ‘The G20 Meeting crackdown at tax evasion issue’. What tax evasion? According to my very summary knowledge of Business, the smallest and simplest Company created, can’t be functional before is framed within the Rules and Legislation in vigour, inclusive Taxation. The only Business and Money made that can’t and never will be accountable and taxable is the huge Profit resulted from the process of Extermination which is the main Business in action.

  Since the G8 Meeting from June 2013 which has taken place in Northern Ireland, when allegedly it brought transparency about the destroying of the Humanity and the Planet, the population of almost 7 billions of people lives in a continuous terror. The Diabolic and limited educated Administration of the United States of America bears in its mind that this Planet is its belonging. In order to conquer it, they use the most unimaginable, unscrupulous methods as; humiliation, intimidation, manipulation, corruption, brutal force and so on. Having Media and ulterior attracting almost all the Personalities, they started gradually by prostituting young, beautiful, intelligent women (even the ones married; destroying families), criminalizing as many ordinary people as possible, if not all of us. Followed the introduction of Children from the age of months in prostitution and forcing men (elderly first) to become paedophiles. They came after that with Climate change, the collapse of Economy, shortage of Food, as people to accept sacrificing Human Being and processing them in the Food, Cosmetic, Medical Industry.

  At this stage this Country; Ireland is not the Cemetery of the World because there are not graves, crosses, stones or other signs that the lost souls ever existed, instead must be called the Real Hell. Has been built infrastructures at any level, are killed Human Beings from the age of 1 year to the most advanced age, people with disabilities, and the elderly and people from the periphery of Society (useless in Food Industry) are treated with poisonous drugs or technologically, as they become first yellow and later waxy colour and disappear. I am a daily witness of what is happening and can’t express in words what is the feeling; meeting the preying, begging eyes of Children of 4,5,6,7 and so on years of age, jumping from a leg to another, with desire of learning, of life, but with instinctual feeling of ‘what is next?’, the teenagers well built, beautiful faces, unconcerned, careless appearance, probable under drugs, the elderly also thoughtless for sure have administrated drugs in what they have for breakfast or lunch. All these innocents’ people are losing their lives without to know it, and what for? In this Dublin and I’m afraid in each locality of this Country, every canal along the streets emanate a smell of Human flesh and blood permanently. This Dublin is a permanent Waterloo, an every day Waterloo. Another disease as EBOLA or a worse one will not be late, as I predicted in the letters from last year (enclosed in whole this material if you want to read it).

  There are not any excuses for doing so, Leaders of the Planet! You came with various Fairy Tells as; religious ones (using phrases from the Bible and even Jesus’ Name), recession (created by yourselves), Climate Change and so on. In reality it is all about your incompetence of leading the Humanity and your avidity of money.

  You prostitute Children for making money claiming between other that is a normal process. Where in the reigns vegetal or animal has anyone seen that plants or animals have the process of reproduction before the right time arrives? The animals take more care of their creatures than us, the Humans of our Children. They educate theirs; contrarily as we do, and never abuse them sexually. In the Human Beings life as everyone without any education knows or should know, the puberty is the arbitrary sign of passing in sexual life, not the birth day. Could be seen on streets little beautiful girls of 4 or 5 years of age companioned by their guardians, forced probably to advertise full sex. What do you think about all these Leaders of the Planet?

  Regarding the edibility of Human Being? We are not edible. According to Evolutionist Theory, we are just the most evoluted animals, gifted with more or less intelligence which helps us to communicate and learning other different things, but nothing more. Even so, we refuse to use our intelligence and use our hands and fingers for communication. Aaaaa!….No traces? The animals less evoluted than us, also not all of them are edible; living they under water, being terrestrial, or in air. There are poisonous fishes, but also the dolphin (intelligent), not edible. There are hyenas, jackals, rats, ferrets and also elephants, horses, dogs, cats (intelligent) not edible. Also there are birds as eagles, sea gulls and so on and parrots (intelligent), no edible. The Human, being; heinous or intelligent, educated or not, we are not edible. We are more poisonous that any other animals; we eat anything, drink alcohol, take drugs, have sick brain, how could we be edible?

  By religion; there is in Bible (Old Testament); to burn a calf or a lamb on God Altar; as a gift, but never a Child. Regarding Climate Change; not the number of population is the reason of Global Warming, and even so, not killing Human Being is the solution. Everyone is born to live his or her life as long as destined. Life is very short comparing with the life of the Planet and Universe and you make it as short as you like. You want and already created artificial life in test tubes and surrogates as none to ask or care what you do with them. You sacrifice them for Christmas as a pig or turkey and for Easter as a lamb, because it is what you like. You put them in families and destroy their and families lives. You want to make even Legislation against Marriage as people to live in flocks as sheep or as other animal communities. You are not going to do so despite all your plans and programs any more. If the Planet is over populated; everyone on this Planet is educated enough to understand Family Planning as understood Chinese People, and in 20 – 30 years the population will be reduced to half of it or less. The real Global Warming comes from; you jumping from airplane to airplane, personal aircrafts, producing of weapons of all sorts, trips in Universe, and so on, and so on, and so on.

  With existing people; must be made connection with rural activities in order to soap some mechanic operations (as the fuel crises imposes) with Human force, in order to produce more proper, organic products; example: raising cows, sheep, pigs, domestic birds for organic food and with their dejection enhance the quality of soil and for feeding them is necessary to cultivate plants and forests which produce Oxygen for Atmosphere and so, creating an healthy ecological system. You choose the solution to kill, to make you rich overnight, you do not care for the generation of tomorrow.

  This, as everyone knows now is just the most Humiliating process of Extermination at High Way and even more, making huge profits and for this reasons measures must be taken urgently as:

  1. Urgent Legislation,
  • “Death punishment to be applied to any adult that touches with sexual intentions any under sex consent aged; girl or boy, to anyone that provides these innocent victims in order to be abused, and to anyone who assists in any way these criminal actions”.

  • ‘Death punishment to be applied to any individual who touches any vulnerable Human Being in order to be processed in the Food Industry and evaluating them for Spare Organs or shortening their lives because were born or became liabilities (with different poisonous drugs or Technology) for stealing their pensions or other form of income’.

  You have no reason to tergiversate the elaboration of these pieces of Legislation because everyone knows that these are the most notorious, monstrous crimes and must be stopped now. Who wants PAEDOPHILIA AND CANIBALISM?
  2. To be arrested immediately and to be put in International Tribunal in Hague for facilitation millions of Children Prostitution and mass killing of millions innocent people of the age from 1 year to the most advanced age and people with disabilities:

  Mrs: Barack Obama, John Kerry, Joe Biden, Manuel Barosso, Ban Ki-moon, His Holiness Pope Francis.

  • The United States Administration to be arrested for imposing whole this process of Extermination, for corrupting and blackmailing all Countries Leaders from all over the World. All the indications come from the American Administration. From Barack Obama talking and accounting with his fingers; from the thumb finger to the small one. Also all the Americans to be banished from each Country (as did some brave Turkish people just 2 days ago, probable in Dardanelle Area, where they are not yet). To be isolated and sanctioned as they do to each Country they like. Not to be allowed in the World until will learn what means Human Being and how precious is life for every individual born on this Planet. Also to learn that this Planet is not at their discretion, that it must be kept safe for the millions of generations to come. That this Planet is a gift inherited from our predecessors and we have the obligation to offer it to the next generation and to teach them what to do next. The United States has a huge territory, they have a density of population of only 33 people per km sq, they have nothing to complain that have not enough room as could do Bangladesh, India, Haiti, Taiwan, or other overcrowded Country.

  • Mr Manuel Barosso so far, being followed by Mr Shultz, possible Mr Juncker if dare to continue in this way, and many others for allowing and getting involved in the crimes mentioned.

  • Mr Ban Ki-moon for confusing United Nations with United States, for acting as a servant humil of the US, helping in all their criminal actions. United Nations Organization represents the interests of 193 Countries not the criminal interests of the US.

  • His Holiness Pope Francis for facilitation instead of banishing totally the Children Prostitution action not in the Catholic Church only but at least in the Catholic World, and whole Humiliating process of Extermination. The Church is the link between God and ordinary sinners, to teach them at least the 10 or 7 Commandments, and people would not get involved in these most notorious, monstrous crimes ever.

  The list of the ones involved is huge, but these measures must be taken urgently in order to be stopped the MASACRE NOW. I have not time and words to express what I am feeling and I don’t want to waste your time too. Thanks.

  Your faithfully

  Costica Ganga

  28/10/2014
  Dublin

  Dear European Council

  I understood from Media in a very vague anouncement, like a secret, that in Brussels takes place today a meeting of the Leaders European Countries. Yesterday 22/10/2014, I sent the same message to the European Commission which is enclosed below, and don’t want to repeat the same things to infinite. I want to add that Euthanasia, the Right to Die (which just now I lessened to the Manipulators from the main Radio Station advertising it like everyone wish to die now), and others Legislation kept in Politicians drawers will never justify or cover the mass crimes that occur every day with very healthy people of different ages starting with 1 year of age. Please, I implore you to do everything, in order to be elaborated the Vital Legislation mentioned in Yesterday’s and every letter enclosed in this material. Any delay of doing so, will aggravate everyone existence. Thanks.

  22/10/2014
  Dublin
  Dear European Commission
  My name is Costica Ganga the same individual that sent this material many times before to whole Leadership of Europe and all over the World. I am not going to congratulate you for the Confirmation Day because there are not reasons, but in order to suggest to your Institution the first activity as; to be restored Order, Civilization and Independence on this old and wonderful Continent; Europe. This activity must be; concentrating in finding all the leviers and the place where must be taken action in order to be elaborated the Death Penalty Legislation not for stilling a bread as did Jean Valjean, but for the most notorious, unimaginable crimes that ever occurred on this Planet and in Universe, if there is life on other Planets. The punishment must be applied against all the criminals involved in the complex process of Extermination acting in any way in Children Sex Abuse (even touching any of them sexually) and the ones that touch any vulnerable Human Being in order to be processed in Food Industry and evaluating them for Spare Organs or just shortening their Life because they were born or became liabilities (with different poisonous drugs or Technology) for stilling their pensions or other forms of income, as I suggested in other letters enclosed in this material. These notorious crimes are linked between them. The Legislation must be applied in each Country of the Planet in order to be protected the Human Species not; (children and our CHILDREN, old people and our PARENTS and GRANDPARENTS). Despite all my appeals these crimes are going on incessantly, even more aggressively. Please, please, please, stop it immediately by elaborating the Vital Legislation suggested, otherwise will be paid more expensively. There are not any excuses as; antidemocratic or other cheap motivations. Changing the Climate of the Planet could be done in time by Family Planning, as China does, never killing people. You are not aware that will benefice others, finding this land unpopulated and killing the remaining ones (YOU) as are capable to Abuse Sexually and Kill the most innocent Angels; Children. Thanks.

  Costica Ganga
  23 Palmerston Place
  Broadstone
  Dublin
  28/11/2014

  Dear World

  On Thursday 20/11/2014, around 11.30 a. m. I was walking on Henry Street from O’Connell Street to Mary’s Street, Dublin 1. I observed in front of me at the crossroads Henry Street with Henry Place on the right side as I was walking, there was stopped one group of Children. Before I approached the group started walking on Henry Place Street. I sow many times before groups of Children and even adults walking in that direction, and I thought and wandered every time where they were going.

  For one and half years since I become aware of the most notorious crimes that are occurring in Irish Society (because here I have been), and all over the World, (later I became aware of whole the process of Extermination), I started a personal champagne in order to help the Humanity and the Planet in stopping whole this massacre just by a simple Legislation. Doing so, I have been arrested illegally on 24/05/2014, charged, and the process continues in Court, the sixth term will take place on 09/12/2014 at 10:30 a.m. in Court 18 (enclose the description of the event).

  Henry Place Street or Avenue is a narrow, dirty, lugubrious Street, frightening to walk on it, which when looking from Henry Street could be seen in front just a hall, but at the end makes 90 degrees corner with another Street with the same name which goes in Moore Street (the Market). From the one that goes to Moore Street, from its right side there is another Street; Moore Line Street with the same description as the one above, which goes in Parnell Street.

  As I said before, I was wandering where those groups were going, what is the touristic attraction, but never had the courage to follow them. Once, a while ago, when the area was less populated, I took the opportunity to walk it to the end in order to make an idea which is the attraction point in the area, but my disappointment was great, because was nothing to see more than above description.

  On the date in question 20/11/2014, because the previous while I have seen terrible things, I decided to follow that group. It was composed by up to 20 Children of 10 – 12 years of age, looking rather poor Children, with terrifying faces, than being in any kind of trip, lead by an individual that was looking inadequately dressed and not the best personal hygiene as a guide of Children in a trip. The group was guarded by other 5 or 6 people at an advanced age, (one of them was a man and the rest women), which were keeping the group with their hands, as a hen her chicks. When I was to the end of the Street, the group was stopped as 10 – 15 meters to the corner and the as called guide was talking and indicating with his hand to the sky on South Cardinal point, because was nothing to show. Behind where thy were, there is a large blinded door and up, on the wall, an inscription as; ITALIAN…. with capital letters.

  Before I was in the corner, I sow walking behind me a big man; I think around 50, which gave me emotions. I have on me the every day inscriptions; in front: ‘STOP CANNIBALISM, PROSTITUTING AND KILLING MINORS 0 to SEX CONSENT. DEATH PUNISHMENT LEGISLATION’, and on my back: LIFE NO EXTERMINATION, UNITED FAMILIES, MINORS: PROTECTION, EDUCATION, FREEDOM, JUSTICE. ANY SEXUAL TOUCHING; DEATHE PENALTY BY LAW. When I turned the corner, the guide man left the group and came in my direction indicating with his indicator finger and said; ‘stay away, you are appointed yourself’. I was not surprise because I’m receiving daily hundredths of times this threatening and others. I said only; if you kill these Children, you will be responsible’, and walked trough Moore Street but I kept an eye to see what is happening with those Children.

  The group went in the same direction to Moore Street, I went to the opposite part of Street on the pathway, I think in front of a vegetable Shop, and the group stopped in the middle of the Street, the guide was explaining some, but the Children were not concentrating, as I said they look much stressed. Shortly the guide came in my direction and told me to leave the area, but I refused to obey, I was a free man on a crowed pathway of a Street. Then he come to me pushed me, took my left hand switched it back used different tricks and put me down, and shortly he was with his knees on me, hitting, and shouting at me. I have not opposed any resistance, it was everything unexpected, I am not a violent individual, never touched anyone, I am a close to 62 years of age, 60 or less kg, with bilateral palm contraction disease and others health affections.

  Although there were lots of people around, none said anything and I think he was going to kill me, but at a stage I heard a voice as; what is happening, I am a Garda, but the individual did not liberated me. Finally a civilian man came beside me kept me down with his hand or foot, I was lost, he told me to stand up but was pushing me down. Finally he let me stand up and pushed me brutally against an empty metallic selling table and kept pushing with his indicator finger on my chest. He asked vaguely the attacker what it was about, the answer was; ‘I told him to stay away from Children, must be a paedophile’, and left, but it seemed that they were working in the same team. The as called Garda asked me for identification but I was not able, I had pain of whole my body and hands and I told him my name and Nationality, that I don’t believe that he is a Garda Officer because did not look and did not act as one. Then he showed his wallet, his communicating devise and hand cuffs and tried to put them on my hands.

  I remembered about others impostors that I was in contact with before, among others the Minister of Stat for Education, Mr Damian English dressed as a Garda Officer in Grafton Street on 04/10/2014. I am well aware that they could drag me in any Shop where there are all the facilities for finishing anyone. I panicked and I told him that I want to call 999, because I don’t thrust him. He let me, I called from my mobile, one lady answer, I explained shortly where I was and reported the assault. In the same time my detainer was speaking on his devise, and I could hear him saying; to send someone in uniform. Shortly, a Garda car arrived, a tall lady Garda Officer in uniform approached, I preferred to be cuffed by her, but they together very brutally cuffed my hands back, took my little hand bag, controlled it, I told them where was the ID, but they did whatever they wanted, pushed me to the car, despite the fact that I was assaulted and I called 999, they arrested me. I even don’t believe that crew was the 999 one.

  The car drove to the same Store Street Garda Station where I was detained on 24/05/2014. I was showed to the same reception, asked questions, I told them about the previous detention, they indented to put me against the same hall to take my height and this time I refused, they did not forced me. They told me that I will be charged, I tried to explain what has happened but they were not interested. They used the word ‘drunk’, I told them that I did not drink for up to 3 years, never touch drugs, about my state of health. The man that arrested me and other Officer in uniform asked me to follow them to a room where they showed me the light place on the ceiling and one button on the hall and told me to be careful, everything is listening and registered. Then asked me to take off my clothes, even the socks, let me put on after searching them and showed me to the cell. The difference between first time and that one was that first time the operation corporal control has taken place at the door of the cell. I think it was after 12.00 noon. After a while I was showed again in front of the reception where have given me 2 pieces of paper constituting my charges and I found out that the name of arresting Officer is; Garda Paul David O’Leary. They are:

  1. On the 20/11/2014 at Moore Street Dublin 1 a public place, in said District Court Area of Dublin Metropolitan District did, following a demand made by Garda Paul O’Leary a member of an Garda Siochana exercising his powers under section 24 (20 of the Criminal Justice (Public Order)Act 1994 fail to provide the said member with your name and address (Contrary to Section 24 (3) and (4) of the Criminal Justice (Public Order) Act, 1994 as amended by Section 22 of the Intoxicating Liquor Act, 2008).
  2. On the 20/11/2014 at Moore Street Dublin 1 a public place, in said District Court Area of Dublin Metropolitan District, did use or engage in threatening, abusive or insulting words or being reckless as to whether a breach of the peace might have been occasioned (Contrary to section 6 of the Criminal Justice Act, 1994as amended by Section 22 of the Intoxicating Liquor Act, 2008).
  I was asked as the previous time to sign a Bail Form as the previous one, I refused to do so, and I was told that I will be brought in Court at 4:30 p.m. I was showed again to the cell. At a stage the little window opened and the Officer who arrested me the previous time Mr Thomas John McEvoy showed and asked me how I was. Several more times the little widow opened and I was asked if I was OK, even I was asked if I wanted some lunch.
  I think at the time established I was taken from the cell and transported in a civilian car, with a civilian young driver to the District Court, Criminal Court of Justice Parkgate Street, Dublin 8. In the car I was asked; I think tendentious question about family, previous jobs, earning, the arresting Officer told me that he has previous events like this one, so is not big deal for him. It was not easy for me, being in meantime even dark. At the Court after I passed a filter of who knows what electronic tests; to look at a little thing as a camera photo, to sit on a plastic chair, in an unknown atmosphere for me, I was presented in front of the Court.
  There I meet a Romanian civilian man (he presented me in a low voice without to keep his name or what was he doing there), which without to hear as I could not hear also what was the dialog between the Prosecutor and the Judge, (he told me that the Prosecutor tells to the Judge that I was assaulted). The Judge, a Lady, tried to communicate in a body language and I replied that I am not able to understand. The Judge asked if I have a solicitor, I answer ‘no’ because none want to represent me, if I want one from the Court, I answer that I don’t thrust that Institution, neither the Garda, I told that I need to think if I want one, but prefer to represent myself. I was told that I need to sign a Bail Form otherwise I will be kept in custody one week until the next term 27/11/2014. I was thinking to remain in custody and I replied to the Judge that I am a Christian, want to die as a Christian, not to end in a Burger or other kind of food, because that Form could be interpreted in an ambiguous way.
  Finally, I sow the Form, it was a difference; if I wont attend the Appeal, I will be fined with 100 euros, not someone else, and the Romanian civilian encouraged me to sign it. Then the Judge asked the Romanian if he thinks that I need an interpreter and he said that thinks is not necessary. I signed the Form and I have to be in Court 1 on 27/11/2014 at 10:30 a.m. I received from the Garda Reception my belongings but never my posters with inscriptions, remaining in an envelope to the arresting Officer.
  On Sunday 23/11/2014, before noon I was in the Henry Street area and because the little Street was empty I decided to see the place again. I walked but as I am never on my own, I could see eyes watching me. I could see that the inscription above that door ITALIAN…. disappeared probably was painted, and on that door was a bleu, written in white Firm, also ITALIAN something Business I think even in Italian Language, and nothing else changed. Around 3:00 p.m., in the same day, because I decided to write the description of the event in order to make it easier in Court, I went from the Moore Street entrance, to see again that Firm. I was there and at a back door of a Shop which gives in that place was one man dressed with a white top as a cook, smoking. Seemed to me that he looked with suspicion at me and I moved briefly. I went in More Street and after a little while I decided to go again in order to write down that Firm’s name. I was almost there, but the man was also there talking on phone. Before I could see the Firm, the man started to walk in my direction. I panicked and walked away, the man was behind me, I enhance the speed but in front of me a car was coming from Moore Street. I had shivers because none was around. I passed the car happily, the man was behind me but at the end of the street each of us went in different directions. In Moore Street that is always crowded by the Intelligence, even Sundays at any time, it was none although that Weekend was one the richest Harvests.
  This reminded me of the 28/02 to 01/03/2009 at around 3:30 a.m. when I was assaulted mortal in a work place full of Intelligence, but in that moment everyone disappeared (irrelevant here). I went again in the crowd, and if usually none gives anything on me, this time everyone looked at me, read my inscriptions and everyone was smiling, happy, even on the radio station which I was lessening it was GOOOAL…. They refuse to understand that they are fighting against Themselves, against their Children, against their Mothers, against their Countries. Will be too late.
  I hope that Justice will be done; and that man who assaulted me will be not only punished accordingly, but never to be allowed in nearby of Children and who knows what has happened with those ones?
  The traps are arranged at any steep as I related in the previous arresting description, even yesterday 25/11/2014 I found in correspondence a paper from Post Office to retrieve an item as a register letter, but although there are 3 Post Office at a relative small distance from the place where I live, this item is to be retrieve from a Post Office in Bannow Road, a place isolated, far away from my place, which I had nothing to do with ever. This alerted me and today 26/11/2014 I waited the Postman to ask what it is about. He told me that it was yesterday. I asked him to bring it because I am home and yesterday I was home. He told me to go there to collect it. I told him that there must be a killing place. He said: ‘That’s it’! What is this World about? It is just High Way killing? Wake up World! Thanks.

  27/06/2014
  Dublin

  Please help and make things right

  On Saturday 24/05/2014, afternoon after 2:p.m., can’t remember exactly, I was in Mary’s Street just in front of Peter Mark Hairdressing Shop, when a Garda Officer in uniform arrested me.

  For almost 1 year, more precisely the second part of July 2013 when I found out about Children Sexual Abuse (I was and I am so well isolated as I had no idea of the Drama), I am devastated and I promise to myself to do everything in my power as long as I am alive or the problem will be solved to help in the process of eliminating this shameful segment from the History of this Planet.

  In this way, at an individual level, I wrote letters and sent them allover the World, and posters with limited number of words, within the rules of decency and Legality, I think, posted them on my chest and on my back, and I started to walk daily the main streets of Dublin City Center in order not to impress, but to beseech everyone involved in Children Prostitution; victims, abusers, organizers, and asked for the appropriate Legislation; Death Punishment for anyone involved in this process.

  Later, when I become aware that this it is about a complex process of Extermination, my desperation rose and in different situations I started to express myself vocally, also only in a positive way, not because it is what I like or want, but because couldn’t stop myself, out of my wish. If 25 years ago someone would have predicted that I will ever be in that bizarre situation I would considered him out of order.

  In whole this time, even since the beginning I had difficulties as; daily threatenings, spat, assaults, punches, thrown stones, and obstruction from Garda’s Officers side. As on 04/08/2013 one Garda Officer ripped my poster in front of Stephen Green Shop and ordered in a humiliating way to live the area. I obeyed but I signalized it by a letter to the Minister of Justice from 06/08/2013 (enclosed). On 12/11/2013, in the same area, Stephen Green Park, I think the same Officer also ordered me to live the Dublin 2 area.

  In the immediate period of arresting day, more than ever I was very agitated because after few days of calm, even were whispers that is the end of the Cruelties, a huge avalanche as never before of very young, very beautiful girls of 6,7,8 years of age, filed Dublin City and also the facilitators were in number of thousands and the organizers hundredths. Where are those girls? That atmosphere inspired me a fear as never before, and I started to manifest it.

  On 21/05/2014, Wednesday, one common individual that gave me hard time before, (Radio – TV tools) has thrown one stone on my arm and tried to rip my poster.
  On 22/05/2014, Thursday, on Henry Street one civilian individual stopped me, showed a Garda ID card, and asked me to stop manifesting sonorily. I ask him if it is illegal and he told me that is not, but will be found a way to stop me.
  On 23/05/2014, Friday afternoon, on Grafton Street, one Garda Officer in uniform also stopped me and asked why I am protesting. I showed him the crowd of little girls and told him that they should be in schools not on streets, and I am asking for an appropriate Legislation to protect vulnerable people. He asked me in a professional way to slow down not because it is illegal but because part of people gets annoyed. His professional attitude made me stop it for a while.

  Again on the day of arresting 24/05/2014, Saturday afternoon, as mentioned before, at a stage, one Garda car stopped as 20 m in front of me, I moved from the middle of the street and kept silent because I have respect for the Servants of the Society and the uniformed ones the most. The car didn’t move matter of 10 or 15 min being in conversation with an aged Lady, leaned to the car’s door. When finally moved, after passed the place where I was, I started talking again. But immediately one Garda Officer was beside me.

  From that moment until my releasing from the Garda Station, I’m trying to reproduce as precisely as can remember. The young Garda Officer come, took my arm and the first thing that ordered, was to take out the radio head set from my hears. I was a bit surprised, I become aware of his intimidating and humiliating attitude, and I told him that I can hear even so, but I’ve taken them out. Then he told me to stop and to leave the Dublin 1 area. I felt frustrated, the most in that day very crowded by so many Children, and I asked why?, because I was doing nothing wrong. He told me that make noise and scare people. Around, there were all those people advertising daily ‘strawberries’, 2 individuals (not from that World), that were advertising “One Direction” Band’s items, and just beside someone with a megaphone that was asking people for 100 000 signatures in order to keep the Minister of Health in his Office, and they were a lot lauder than I was. I told him that I am just a little man, that I love people, I was there for people and one of my slogans was ‘I love you Children’. Then he told me that the Shops Owners complained about the noise, and I replayed that in their Shops take place Children’s Abuse and that is the reason of annoyance.

  At that stage the Officer contacted by his device his colleagues, and next moment put cuffs on my hands. I obeyed; people left the nearby area making a circle with the diameter of the length of the street, and were watching. Hundredths of Photographs on the streets but none there to take a photo. The Officer tried to take my hand bag that was under my left arm and I refused, telling him that we are in the middle of the street and it is my property, he gave up. He kept his hand on cuffs and from time to time was dragging down in shock probable to provoke me, as them become tight on me hands and it was hurting. I told him to stop it, but he answered that he does what he wants and dragged one more time harder. Then I addressed in a normal voice to the crowed: ‘People he abuses me’. He kept me cuffed in the middle of the street up to 10 min as for publicity or humiliation. Then he dragged me beside the Shop’s building, saying now and again that I was shouting at him despite the fact that I was saying nothing. Beside the hall the Officer tried to talk to me with his thumb finger and I told him that I do not know that language, and he again told me that I was shouting.

  In a while a Garda car arrived, I was directed to the car where were 2 more Officers, and I greeted them. The Officer that arrested me got in by the other door and first thing that told to his colleagues was that I was shouting at him and I corrected him. When took his hat off, I recognized him that was the Officer from RTE 1 TV Station, presenting a Crime Program, I think with Grainne Seoige, where between others, advertises paedophilia things, and I said it. He was surprised and told me how dare I to accuse him. I told him that is not an accusation; the Programs must be registered and could be replayed. He changed sights with one of the others Officers, took of the cassette from his device, thrown it to his colleague and get another one in change. I understood that they must make things up.

  In a while the car arrived to a garage I didn’t know where because the Officer didn’t give me any details. The garage’s door opened, there was one young man, the Officer called him on name and told him; ‘Conor, Brendan or Simon; is yours’ and they laughed. Next I was showed in front of the Reception desk where I recognized the Officer that stopped me on Henry Street 2 days before on Thursday 22/05/2014 but this time he was dressed in uniform. He laughed and asked if I remember him and what he told me. The Officer that arrested me also repeated that I was shouting at him on the street, pushed me in a corner, has taken the cuffs off, but didn’t hesitate to hurt my damaged finger of the left palm. There was in front of the desk, behind me a civilian person and probable read the poster from my back where amongst others it was a Romanian word; ‘Rusine’. He asked me what is about that word, and I explained him that is a Romanian word that translated in English means ‘Shame’. He replayed; ‘you should be’ and I told him that I was, and thanked him. Why should I? In the same time came a Senior Garda Officer and asked me what about are my posters and I answered that he probable knows better than I do. He said; ‘you will come to me’, and left. I handed all my belongs, have taken my personal details, and I was asked to stand with my back against one hall to be taken my height, and I obeyed, but after that I felt a total change; tiredness, lake of concentration, dizziness, head ache and even now after more than one month I fall in sleep every evening not later than 9:00 p.m.

  In mean time the Reception Officer wrote in his Register 2 reasons of arresting me that did not sounded at all as the reality was, asked me to sign it, and I refused, showing the reasons. Then they told me that in this case will keep me in custody until Monday. I obeyed because I was first time in my life in that situation and I knew nothing about that atmosphere and terminology. I asked just to make a phone call to my Landlord in order to make arrangements regarding the payment of Rent that takes place every Sunday, but the Officer was not interested. Then the Officer showed me to the cell with a; ‘welcome to my place’, applied the routine rules and locked me in the cell. After a while as half an hour or more, the same Officer unlocked the door and told me that because I’ve been there for the first time they will release me with the condition to sign in that Register. He read from a Register 2 or 3 reasons of arresting me, but one of them was that I shouted at him in the middle of the street that he promotes paedophilia. I refused because it was untruth. Then he told me again that I will stay there until Monday. After a good while he returned and told me that I will be charged, that there is a Solicitor and he is waiting for me, and showed me in front of the Reception. The arresting Officer commanded me to stand up again beside that hall, with the same attitude, I obeyed but this time I told him that he is one Officer that has to do his job and I am an accused, arrested but still a human being, in the same time a big, freighting man come around watching me, probable for intimidation, and I was asked to sign a Form covered by his palm, indicating me just the place where to sign.

  I told them that I need to read what I am going to sign, because did not understand anything and there were empty spaces. I told them that I signed before in 2 different occasions by intimidation others Forms, and even know I don’t know what I signed. I asked for my glasses and time, in order to understand what I am signing. They refused, instead one young Solicitor, I think the same Conor, Brendan or Simon from the Entrance in garage at arriving, took over. He showed me in an Office just in front of the Reception, explained summarily that it is about 3 charges, not at all grave, it is just a formality and recommends me to sign that Form. I told him that I am not familiarized with anything from those papers, I need glasses and time to study what it is about and that I don’t thrust those Officers. He told me that he is against them; he is there for me, that it is a simple thing, we just go in Court, we will win and he will come back to the Garda Station to clear my name. I asked him if it is that simple, just a formality, what is the point for so much trouble, and I refused to sign.

  They gave me the 3 papers representing 3 charges, and showed me back to the cell by the same Officer, he showed again lack of professionalism, even inhumanity. I asked for my glasses to be able to read those papers, but I have been refused again.

  After a good while another Officer opened that little window, asked if I was OK, that he will look after me, if I need something to eat; burger or chicken bolls (……). By the way when I was sent first to the cell, one of them started to make noise loudly as a chicken and all of them laughed. I answered that I don’t need anything, he told me that is long time until Monday, it was just Saturday afternoon. I told him that a bit of bread would be fine. After another while another man opened and asked if I am OK. Later the new Officer opened the door, came in and told me that would be best to sign that Form, that I am on my own there and does not recommend me to remain. I explained him that I don’t know what it is about, that I am afraid not to be trapped, that I need glasses to read all those papers. He offered to bring my glasses, and the Form. He came back and started to explain with his hands, fingers and a lot of English what was that Form about, where from I understood nothing (irrelevant to reproduce), even that it is a releasing on bail Document and even now I don’t know, but I understood one thing; that it was dangerous to remain there any longer. He asked me again what am I going to do and I accepted to sign and to see myself out. We went to the reception, he made a phone call and another Officer came and gave me to sign that Form. I am not clear even now what I signed and I will enclose the Form rewritten by me, with explanation and enquiries. Light must be made. I might sign my death sentience even. There are pieces of Legislation as the ‘Protection of Life during Pregnancy with 165 Amendments, and who knows how many others kept hidden in drawers? They are capable of everything and anything. Then the Officer returned my belongings, was missing the card offered by the Solicitor with details of contacting him, and even now I don’t know his name. Also I asked for my posters, because are my property, but I was refused being told that they are proof in Court. It was around 8:30 p.m.

  Here is a Copy of the so ambiguous Form – reproduced by myself the best I could.

  SCHEDULE B
  0.17. r 4 (1)

  No 17.2

  CRIMINAL PROCEDURE ACT 1967, SECTION31

  (as amended by Criminal Justice Act 2007, Section 20)

  RECOGNISANCE TAKEN BY MEMBER OF AN GARDA SIOCHANA

  District Court Area of Dublin Metropolitan District District No.

  The Director of Public Prosecutions at the suit of Thomas John Mc Evoy Garda Prosecutor

  Costica Ganga Accused
  The *Sergeant/*member in charge of Garda Station consenting to my release on the terms of recognizance, I the above named accused agree to be bound by and to comply with the conditions of this recognizance.

  1. *I, Costica Ganga of 23 Palmerstown (correctly Palmerston) Pl (Place) Dublin 7, Accused

  *and _______________ of _________________, Surety
  *and _______________ of _________________, Surety

  *(severally) acknowledge myself/ourselves to owe to the State the Several sums following, that is to say, the
  Said Costica Ganga the sum of Euro(symbol, not in my old computer) 200 and the

  said _______________ the sum of ___________ and the
  said _______________ the sum of ___________ to the use of the minister for Finance.

  Or

  And in lieu of surety/sureties the said *Sergeant/*member in charge has accepted the sum of Euro (symbol) ______

  I/We acknowledge that the said sums are liable to be forfeited or estreated as appropriate if I/the above-named accused fail(s)in any of the further conditions set out hereunder

  2. I will appear before the District Court to be held at Court no. 2 (CCJ), Criminal Courts of Justice, Parkgate Street, Dublin 8 on the 18th day of June 2014 at 10:30 am/pm to answer the charge(s) + as set out in the charge-sheet attached and at every place and time to which during the course of the proceedings the hearing may be adjourned until my presence is no longer required to answer the said charge(s).

  3. I shall not commit any offence while on bail.

  Signed __¬¬¬¬¬____my signature_____Accused
  *Signed _____________________ Surety
  *Signed _____________________ Surety

  Acknowledged before me this 24th day of May, 2014

  Sinned ____Garda Officer signature______
  Member of An Garda Siochana

  +(double) State nature of offence with time and place or “as set out in the charge-sheet attached “
  *Delete if inapplicable

  Bond 1094881 page 1

  The Form itself, and the circumstances in which has taken place this process rise questions to me as:
  • Why they tried to hide the content of the Form and showed me just the place where to sign? When I tried to move the paper they stopped me, motivating not to move the indigo paper between the 2 papers. Why didn’t they give me one of those papers (original or copy) and made another copy for me? It is not possible that the Copy (paper beneath) to have a different text?
  • When first they asked me to sign, without to know what it was about, I said that I don’t sing papers in blanc (because I was trapped before), and the Reception’s Officer showed ironically his black pen saying ‘no here is black’.
  • When I signed the Form, the spaces: Surety and Sums were filed with horizontal bold black line on entire spaces as I requested, but in the Copy issued to me the spaces are in blanc, appear just my signature and the member of Garda.
  • Surety word has also different meanings
  • In accuser’s declaration at point No 2 it is stated: ‘at every place and time to which during the course of the proceedings the hearing may be adjourned until my presence is no longer required to answer the said charge(s).’ These are juridical proceedings, why is not used an adequate vocabulary?
  • I never have been asked for any amount of money in order to pay this; as called bail. Why? Who and why someone else would offer to pay my liabilities, without to have any agreement?
  • On streets people whisper to me: ‘you’re due’, ‘you’re in’, ‘Nutella’, ‘Derry Gold’ and
  so on. Why?

  • 26/05/2014, Monday morning at 8:47 a.m. I was making some research regarding RTE TV Station Programs, I received a phone call. I can’t answer immediately and I rang back that unknown No +353 16708796 but at first call none answered. I rang second time, someone answered, I asked who was and the answer was unintelligible for me. I was asked who I was, I spieled my name, I was told to hang on and I was transferred to the Solicitor from Garda Station Store Street which seemed surprised. We talked about the appointment in Court.

  • 29/05/2014, Thursday late afternoon I was attentioned by an individual in Henry Street. It was the Solicitor from the Store Street Garda Station. He asked me if I recognized him and remembered me the appointment in Court. It was that by chance? Just minutes before my phone was called by the same No +353 16708796.
  _______________________________________________________________________
  Here are the texts of all three charges, according to the opinions of Garda Soichana Staff of Garda Station Store Street, Dublin 1

  1. “On the 24/05/2014 at Mary Street Dublin 1 a public place, in said District Court Area of Dublin Metropolitan District, did at 15:12 p.m. engage in offensive conduct in that you did shout about child pornography and prostitution, while children and their mothers were present causing offence, and causing serous annoyance to the shops staff of the area after having been requested by a member of the Garda Siochana namely Garda Thomas McEvoy to desist.”

  2. “On the 24/05/2014 at Mary Street Dublin 1 a public place, in said District Court Area of Dublin Metropolitan District, did use or engage in threatening, abusive or insulting words or behaviour with int

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *