Skip to content
Politică

Radu Stroe dezvăluie ce lider marcant al PNL l-a mai trădat pe Antonescu

Prezent într-o emisiune televizată la Antena3, vicepreședintele PLR și fost ministru al Internelor, Radu Stroe, a explicat cine a mai participat la trădarea lui Crin Antonescu. În același timp, fostul lider al PNL a făcut și o profeție. ”Cine va distruge USL, va fi un om politic mort”. Și pare că s-a adeverit. Crin Antonescu, cel care a pus capăt proiectului USL este în această perioadă un lider care aparține exclusiv trecutului.

”Pentru că vorbind de trădare, nu pot să nu spun aici, pentru membrii Partidului Naţional Liberal, că au ajuns într-o fază de moarte clinică de acum cu Partidul Naţional Liberal, prin trădarea lui Iohannis, prin trădarea câtorva domni. Poate incredibil spus pare lucrul acesta. Da, câtorva domni care au fost aduşi din păcate de domnul Crin Antonescu în mod inexplicabil”, a precizat în primă fază Stroe.

Întrebat de moderator cine sunt cei care l-au ajutat pe Iohannis să îl trădeze pe Antonescu și să îl impună pe actualul prezidențiabil al ACL în fruntea PNL.

”Mă refer la domnul Iohannis în primul rând, mă refer la domnul Petrache, la domnul Hellvig, care e mâna dreaptă a domnului Klaus Iohannis acum. Şi sunt mulţi…

Spunea domnul Hellvig cu 8-9 luni în urmă: am venit să îl fac pe Antonescu preşedinte, dacă nu, plec în Canada. Iată, poate azi domnul Crin Antonescu mă aude şi mă înţelege şi sunt convins că a înţeles că adevărata trădare în legătură cu care vorbea la adresa mea sau la adresa lui Chiţoiu, vizavi de trădarea noastră la PSD, adevărata trădare o simte din plin pe pielea lui.

Regret nespus pentru omul Antonescu, daţi-mi voie să spun lucrul ăsta, dar ca om politic, aşa cum i-am spus lui Radu Tudor a doua zi după ce am fost numit ministru de Interne, cel care va rupe USL-ul va fi un om mort politic. Din păcate asta este cu domnul Antonescu”, a mai precizat fostul ministru al Internelor.

3 comentarii la “Radu Stroe dezvăluie ce lider marcant al PNL l-a mai trădat pe Antonescu

 1. Propaganda ca liberalii au rupt USL este manipularea PSD prin RTV si A3
  Alianta anti-Băsescu votata ca USL a fost dizolvata de Ponta treptat prin :
  -lista lui Barroso
  -coabitare Base-Ponta-Gittenstein
  -numirea basistei Kovesi la DNA
  -rasucirea lui Ponta ca lobbyist RMGC si Chevron

  Antonescu nu mai avea ce sa rupă – doar a constatat ca USL a fost deturnat de către PSD care ne-a mințit cu :
  Jos Băsescu! = Coabitare și Dreptate pana la capăt ! = Kovesi la DNA

  1. Toate cele patru puncte au fost impuse USL-ului datorita mizeriei aruncate de Macovei despre Romania la U.E. Din cate stiu, Macovei a devenit apoi colega de partid cu Antonescu, nu cu Ponta. Iar Iohannis ne spune acum ca referendumul a fost o greseala, un demers la limita legii. Adica lovitura de stat a lui Macovei a fost data de Ponta care coabita cu Basescu sa-l faca pe Antonescu, colegul de partid al lui Macovei presedinte…. Tare, sau ce ? Dinggggg !!!!!

 2. El o fi mort, dar nevasta-sa este vie si e vicepresedintePPE. Pohta ce-a pohtit! Mai rar asa sot sa-si sacrifice cariera pentru nevasta-sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *