Skip to content
Video

Radu Surugiu (candidat la șefia TNL) dezvăluie ce relație are cu Ludovic Orban EXCLUSIV

NewsBucovina

Cea mai recentă ediție a interviurilor video PSnews.ro l-a avut marți ca invitat pe deputatul Radu Surugiu, unul dintre cei trei candidați la șefia Tineretului Național Liberal.

Deputatul a fost întrebat de către Marinela Angheluș despre relația pe care o are cu liderul Partidului Național Liberal, Ludovic Orban.

„Am o relație foarte bună cu domnul Ludovic Orban, pentru că, la fel ca și alți membri de partid, ne cunoaștem foarte bine. La un moment dat, în București, după ce am terminat facultate în 2007, am intrat direct în campania pentru alegerile europarlamentare la vremea respectivă și imediat am continuat pentru alegerile locale, unde președinte la București era domnul Ludovic Orban. L-am cunoscut foarte bine. Îmi aduc aminte că făceam toate proiectele și toate ideile posibile pe care le-am avut la momentul respectiv și cu toate ne-a ajutat. Am dus multe bătălii împreună, multe bătălii în care știam poate de la început că nu vom avea succes. Este un om care mie personal mi-a demonstrat prin răbdarea și încrederea fantastică pe care a avut-o în colegii săi de partid. Sper să am ocazia să lucrez cu dânsul și ca președinte al organizației de tineret”, a declarat Radu Surugiu.

Nu în ultimul rând, întrebat dacă există sau a existat la nivelul TNL falia dintre vechii PNL-iști și foștii PDL-iști, Radu Surugiu a precizat că nerecunoașterea prezenței acestui fapt și la nivelul organizației de tineret, ar fi un semn de ipocrizie.

„Da, ar fi ipocrit să spunem că nu,cu siguranță există. Uneori am senzația că la tineret a fost mai adâncă falia asta decât a fost la seniori”, a conchis acesta.

Urmăriți interviul de minutul 22:35 și până la final:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *