Skip to content
Politică

Radu Tudor, 10 ipoteze după eliberarea lui Ghiță: Coldea a căzut. Cine urmează?

tomisthecat.ro

Jurnalistul Radu Tudor a lansat vineri zece ipoteze după eliberarea fostului deputat Sebastian Ghiță din arestul preventiv unde se afla în Serbia.

Astfel, într-un articol publicat pe blog, Tudor arată că, odată eliberat, Ghiță va putea face „miscari decisive: acces nemijlocit la intalniri, la comunicatii mobile si pe internet, acces la conturile bancare nesechestrate”.

De asemenea, analistul politic scoate în evidență relațiile mogulului de la România TV cu mai mulți oameni influenți din Serbia (țară care NU are acord de extrădare cu România și nu este membră în NATO sau în UE), inclusiv cu președintele Aleksandr Vucic, „omul rusilor”.

Nici banii lui Sebastian Ghiță nu trebuie neglijați, având în vedere că acesta a plătit o cauțiune de 200.000 de euro, punctează Radu Tudor.

Nu în ultimul rând, realizatorul de la Antena 3 subliniază faptul că Sebastian Ghiță ar putea continua dezvăluirile în urma cărora să cadă alte capete grele (precum cel al fostului șef operațional al SRI, Florian Coldea) și, cu toate acestea, ancheta PICCJ din jurul fugii lui Ghiță stagnează.

Citiți AICI întregul material semnat de Radu Tudor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *