Skip to content
Politică

Radu Tudor, alarmat de ultimele 3 CUTREMURE din Marea Neagră: Fac un apel la autorități! 

antenaplay.ro

Jurnalistul Radu Tudor s-a arătat alarmat de ultimele trei CUTREMURE petrecute în Marea Neagră numai în ultima săptămână.

În ediția de marți seară a emisiunii „Punctul de întâlnire” de la Antena 3, ziaristul a făcut apel la autorități să vină cu clarificări oficiale, în condițiile în care cutremurele au fost anunțate chiar de căte Institutul Național pentru Fizica Pământului (INFP).

„Se amplifică zvonistica despre ceea ce înseamnă un cutremur mai mare. Specialiștii nu susțin niciun fel de anticipație în legătură cu acel cutremur mare, dar se discută mereu despre pregătirile pentru un astfel de eveniment. Fac un apel la autorități, ca, în urma acesto informații oficiale, să ne comunice cât mai extins care este evaluarea științifică a faptului că în ultima săptămână au avut loc 3 cutremure în Marea Neagră. Nu o spunem noi, nu sunt informații luate de pe niște site-uri necontrolate sau care răspândesc fake news; aceste informații sunt de la INFP”, a declarat Radu Tudor, amintind că ultimul seism marin s-a produs nu mai devreme de astăzi (marți), la o adâncime de 15 kilometri, având o magnitudine de 3,5 grade pe scara Richter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *