Skip to content
Politică

Radu Tudor, colțos cu Iohannis în scandalul ofițerilor acoperiți din justiție: „Va afecta imaginea președintelui”

Consiliul Suprem de Apărare al Ţării a oferit publicităţii o informare de presă în care precizează că, la cererea preşedintelui Klaus Iohannis, a verificat dacă există sau nu informatori sau colaboratori ai serviciilor de informaţii în rândul magistraţilor şi angajaţilor Parchetelor.

Jurnalistul Radu Tudor a comentat subiectul în ediția de luni a emisiunii ”La ordinea zilei”, la postul Antena 3.

" "

”Nu poți să întrebi pe altcineva dacă vreun judecător e ofițer acoperit, decât pe servicii. În mod evident, în nicio țară din lume niciun serviciu nu vine să spună domn’ președinte, să trăiți, știți, avem doi la Înalta Curte, unul la Curtea de Apel și doi la Tribunalul Dâmbovița care dau deciziile pe care le dorim noi. Niciun serviciu din lume nu face un lucru ca acesta și niciodată o structură de informații sau de contrainformații nu va recunoaște că a racolat un om în interesul securității naționale. Nu ai altă variantă decât să crezi în CSAT și în cuvântul lui Klaus Iohannis”, a spus Radu Tudor, citat de antena3.ro.

Radu Tudor a adăugat că, de acum incolo, acest subiect extrem de sensibil va fi marcat de garanția președintelui Klaus Iohannis, președinte al CSAT, că nu sunt magistrați acoperiți. Orice probă contrarie va afecta imaginea președintelui.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *