Skip to content
Politică

Radu Tudor, comentariu extrem de acid la adresa Elenei Udrea : „Doar a fost…”

Jurnalistul Radu Tudor a comentat recenta înlocuire a măsurii de arest la domiciliu cu cea a controlului judiciar în cazul fostului ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, în cadrul emisiunii La ordinea zilei, de la postul de televiziune Antena 3.

Mie mi se pare ca ecuația este atat de complicata si jocul politico-judiciar a devenit atat de amplu incat nu prea mai avem noi de-a face cu o democratie ca la carte. Din clipa in care Elenei Udrea i-au fost puse catusele am spus ca nu asta este starea normala, ca ar trebui sa aiba dreptul sa fie cercetata in libertate (…) pentru ca nu s-a sustras confruntarii cu procurorii. Au fost patru mandate de arestare pentru Elena Udrea. (…) A fost un iures. Dupa doar 5 luni de la presiunea aceea mediatica, sa spuna procurorul stiti, tovarasa invatatoare, vrea si eu libertate pentru Elena Udrea”, a comentat jurnalistul.

În contextul în care arestarea Elenei Udrea s-ar fi făcut pentru transparența justiției, Radu Tudor a replicat: „Asta e film cu bulina. Cătușe, transparență…

Cât despre legaturile dintre dosarul lui Victor Ponta cu cel al Elenei Udrea, jurnalistul consideră că nu sunt legate, însă subliniază avantajele pe care fostul ministru le are de pe urma relației bune cu Traian Băsescu.

Ponta are destinul lui la DNA cu Sebastian Ghiță, cu Dan Șova. Udrea are soarta ei. Este legata strict de negocierile, santajul si informatiile ei cu gasca lui Traian Basescu.

Ce știe Elena Udrea? Cine ce bani a luat, ce firme, ce aranjamente, ce bani negri, ce bani oficiali. Ca doar a fost stapana, a fost „Traiana”  României timp de 10 ani.”, a mai spus Jurnalistul Radu Tudor la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *