Skip to content
Politică

Radu Tudor, concluzie incomodă legată de dosarul lui Dragnea: Victimizarea îi va folosi

radu-tudor.ro

Jurnalistul Radu Tudor a tras marți seară o concluzie incomodă legată de dosarul președintelui PSD, Liviu Dragnea.

În emisiunea „Punctul de întâlnire” de la Antena 3, ziaristul a subliniat că demersul DNA și al SRI din speța Bombonica riscă să îi folosească liderului social-democrat, prin victimizarea acestuia.

„Sunt  câteva probleme foarte serioase în acest dosar. Unele țin de niște mărturii luate în condiții ciudate. Unii dintre martori sau acuzați au spus instanței despre modul abuziv în care s-au luat unele declarații. Au fost implicate și unele instituții în acest dosar, care, potrivit Constituției și legilor țării, nu aveau ce să caute în acel dosar, în condițiile în care nu era vorba despre acuzații legate de siguranța națională”, a comentat Radu Tudor, făcând aluzie la cele 32 de DVD-uri cu interceptări efectuate de către Serviciul Român de Informații timp de ani întregi asupra lui Dragnea, DVD-uri înaintate Înaltei Curți de Casație și Justiție de către Direcția Națională Anticorupție (detalii pe EVZ.ro).

În continuare, Radu Tudor a apreciat că „victimizarea inculpatului Liviu Dragnea, prin măsuri de forță ale unor instituții judiciare, îi va folosi politicianului Liviu Dragnea”.

„Va fi efectul invers obținut. Din această bătălie, cei care au fost victime au ieșit învingători. Nu știu în ce măsură instituții care au realizat acest dosar își doresc ca Liviu Dragnea să iasă învingător din chestiunea asta”, a mai zis Tudor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *