Skip to content
Politică

Radu Tudor, concluzii dure în disputa PSD-Iohannis: Este pur și simplu un partid dezorientat!

jurnalul.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, într-o scrisoare adresată premierul Viorica Dăncilă, că respinge numirea Olguţei Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltării, motivând că nu are pregătirea necesară. În replică, Olguta Vasilescu a anunțat că vrea să facă plângere penală împotriva preşedintelui pentru abuz în serviciu, iar PSD îl acuză de iresponsabilitate.

Jurnalistul Radu Tudor a declarat, vineri, pentru PSNews.ro că ”de acum o lună de zile” PSD-ul a spus că va sesiza CCR împotriva lui Klaus Iohannis, ” și nu a făcut-o”.

”Nu pot să anticipez cum va proceda PSD-ul, cert este că ei au spus de acum o lună de zile că vor sesiza CCR și n-au făcut-o. N-am înțeles această ezitare a partidului de guvernământ. Poate dacă făceau sesizarea la începutul lunii ianuarie, acum după 30 de zile aveam deja decizia CCR”,  a afirmat Radu Tudor.

De altfel, jurnalistul atrage atenția că formațiunea lui Liviu Dragnea ”are serioase dispute interne, are o atitudine ciudată în raport cu marele său adversar politic și se va confrunta cu două mari provocări: cu alegerile europarlamentare și cu alegerile prezidențiale”

”PSD-ul pare destul, destul  de ezitant și de nesigur pe el, după ce și-a dat singur jos două Guverne, acum joacă și destul de ezitant în raport cu președintele Klaus Iohannis, care este cel mai puternic politician anti -PSD din România, ori aici să nu poți să valorifici majoritatea parlamentară pe care o ai, să nu poți să valorifici faptul că ești la guvernare, să nu fii capabil să generezi niște strategii interne politice pentru a îți contracara adversarul, asta demonstrează într-un an electoral că PSD-ul este pur și simplu un partid dezorientat. Are serioase dispute interne, are o atitudine ciudată în raport cu marele său adversar politic și se va confrunta cu două mari provocări: cu alegerile europarlamentare și cu alegerile prezidențiale. Și în acest context prevăd că cel care va face agenda în continuare va fi președintele Klaus Iohannis, iar PSD-ul nu va avea decât, o atitudine reactivă și nu proactivă așa cum este normal să fie, mai ales într-un an de campanie electorală”, a conchis Radu Tudor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *