Skip to content
Politică

Radu Tudor, empatic şi siderat faţă de Oprescu: În loc să ai o statuie, tu pleci cu cătuşe!

Luni seară, într-o emisiune de la postul Antena3, moderată de jurnalista Dana Grecu, s-a dezbătut reţinerea de către DNA a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu în acest sfârşit de săpătămână, acuzat de luare de mită. Prezent în platourile Antena 3, jurnalistul Radu Tudor a vorbit despre cazul care a lăsat opinia publică cu gura căscată:

”Exclud orice forma de manipulare politica in cazul Sorin oprescu. Nu PNL l-a primit pe domnul Guban in casa lui Sorin Oprescu. Nu mama tututor opozitiilor PSD a luat banii si i-a bagat in plic. Sunt fapte care vorbesc de la sine.

In loc sa ai o statuie (…) tu pleci cu catuse. Pentru ca ai avut o prostie sa pui mana pe bani (…)si ai bagat plicul cu bani.”

Radu Tudor s-a arătat extrem de surprins de faptul că un om ‘‘atât de cerebral ca Sorin Oprescu” a luat mită:

”Este inadmisibil. Exista totusi un criteriu de integritate de la oamenii de la care ai asteptari. Foarte multa lume a crezut asta. Nu ca e şucar, ca e simpatic. Oamenii chiar au crezut ca bunastarea, pregatirea lui Sorin Oprescu il fac diferit. Au crezut ca Oprescu e altfel. (…) Este de neconceput. Puteam sa avem indoieli cu modul in care actioneaya unii procuri. Aici avem de-a face cu vinovatia celui care este acuzat. Daca esti intr-o o pozitie publica si accepti bani, iti accepti conditia.”

 

1 comentariu la “Radu Tudor, empatic şi siderat faţă de Oprescu: În loc să ai o statuie, tu pleci cu cătuşe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *