Skip to content
Politică

Radu Tudor prezintă o ipoteză incediară. Pe cine ar putea amenința Udrea când a anunțat ”Tic, tac…tic,tac”

Jurnalistul Antena3, Radu Tudor, explică într-o postare pe blogul personal care ar putea fi ”victimele” Elenei Udrea, după ce aceasta din urmă a precizat pe pagina sa de Facebook că ”justitie pana la capat inseamna si adevar pana la capat! Tic tac…tic tac…”

Reamintim că Robert Turcescu a publicat pe blogul său un material al DNA care o incriminează pe Elena Udrea în dosarul retrocedărilor ilegale, unde fosta șefă a DIICOT, Alina Bica. În respectivul document postat de acesta, apare și numele vicepremierului Liviu Dragnea. Citiți întreaga dezvăluire aici. Replica Elenei Udrea a venit prompt și a precizat că nu are nici o legătură cu dosarul retrocedărilor ilegale și că nu înțelege cum un fost ofițer acoperit a intrat în posesia acelui document al DNA.

Radu Tudor încearcă să descifreze mesajul Elenei Udrea în care șefa DNA punctează că ”toti cei carora le-a reclamat (n.r.: referindu-se la situația de la ANRP din trecut) mi-au spus ca ma insel, ca nu se probeaza nimic…
Justitie pana la capat inseamna si adevar pana la capat! Tic tac…tic tac…”.

”Procurorii DNA spun ca Udrea Gabriela Elena (UGE) a fost implicata si a beneficiat de spaga din mafia imobiliara pusa la cale de sotul ei, Dorin Cocos.

Intr-o replica rapida, UGE dezminte si ameninta ca va face niste dezvaluiri. Expresia ei pare scoasa din filmele cu mafioti : “Tic, tac…tic, tac…” Cui i-a sunat ceasul odata cu dosarul mafiei imobiliare in care familia Udrea-Cocos e cap de afis, potrivit DNA?

Pe cine ameninta Elena Udrea?

Pe seful DNA Laura Codruta Kovesi, pentru scurgerea documentului acuzator in media?

Pe Traian Basescu, protectorul ei de 10 ani, pentru ca nu-si mai indeplineste misiunea?

Pe Blaga, Boc si restul colegilor din PDL care ar fi furat cu totii cot la cot?

Pe oricine ar ameninta UGE, noi suntem atenti”, se întreabă Radu Tudor pe blogul personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *