Skip to content
" "
Politică

Radu Tudor face lumină: cine ar merita să fie ministrul Apărării

tomisthecat.ro

Jurnalistul și analistul militar Radu Tudor, luni, în cea mai recentă postare de pe blogul personal, crede că există un nume mai potrivit pentru portofoliul MApN, decât cele vehiculate în ultimele zile din surse apropiate PSD.

Citiți și Fierbere în PSD: 4 nume se încălzesc pentru Ministerul Apărării SURSE

Astfel, acesta susține, în postarea sa, că Liviu Dragnea ar trebui să se oprească la Mircea Dușa.

”Din punctul meu de vedere, ca jurnalist specializat in probleme militare de foarte multi ani, cred ca numele vehiculate din surse PSD pentru functia de ministru al apararii sunt neinspirate.

Caprar, Mocioalca, Weber – toti oameni de partid, fara anvergura necesara pentru o pozitie cheie pe plan national dar si in NATO. Este opinia mea, argumentatia ar fi mult prea lunga sa o expun aici. Nu stiu daca politicienii ar intelege tot ce am de spus.

Exista insa un semn de intrebare in legatura cu mecanismele PSD ce stau la baza nominalizarii celui de-al 4 lea ministru al apararii in 9 luni de zile.

De ce spun asta? Pentru ca PSD are un om care a fost ministrul apararii. Si ministru de interne. Are deci abilitatile necesare pentru ca, odata asezat in fruntea Armatei Romane, sa nu caute clanta biroului din spate vreo sase luni…”, scrie Radu Tudor.

Intreaga postare, AICI

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *