Skip to content
Politică

Radu Tudor, laudativ la adresa lui Iohannis pentru sprijinul acordat Antenelor: „Asumându-și niște înjurături infernale…”

Radu Tudor a salutat reacţiile instituţionale de miercuri faţă de abuzul îndreptat împotriva televiziunilor care aparțin trustului Intact.

“Ar fi prima dată când un abuz ar fi sancţionat şi de Parlamentul României şi de cel European. Dezbaterea de astăzi a fost necesară, este un uriaş pas înainte. Sper să mai vedem aşa ceva şi pentru alte subiecte foarte dureroase pentru români. Salut reacţia preşedintelui Klaus Iohannis” a spus Radu Tudor, miercuri, în cadrul emisiunii „La Ordinea Zilei” de la postul Antena 3.

De asemenea, Radu Tudor a declarat că solicitarea ANAF ca posturile de televiziune ale trustului Intact să elibereze sediile în câteva zile este absurdă și a cerut un termen minim rezonabil pentru mutare. Radu Tudor a declarat ca termenul rezonail ar fi de 12 luni astfel incat tot echipamentul specific unei televiziuni sa poata fi mutat.

„Iohannis asumandu-si niste injuraturi infernale din partea basistilor, o pozitie clara. A spus nu. E un abuz libertatea de exprimare nu poate fi limitata, trebuie sa gasim o solutie civilizata. Nu vrem niciun fel de privilegii, respectam legea si hotararile judecatoresti si cerem un termen rezonabil de a ne muta din aceste cladiri.”, a mai exprimat Tudor.

Jurnalistul a avut cuvinte apreciative și față de reacția Senatului la adresa abuzului ANAF.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *