Skip to content
Politică

Radu Tudor, perspectivă neagră după atentatul terorist din Bruxelles: E un avertisment foarte dur!

Analistul militar Radu Tudor are o perspectivă neagră în ceea ce priveşte atentatul terorist comis, marţi, în Bruxelles.

Jurnalistul a declarat, marți, după atentatele de la Bruxelles, că lovitura dată de teroriști în inima Europei arată că vor mai exista și alte atacuri.

”Atentatul de azi de la Bruxelles demonstrează că terorismul e activ în Europa și poate lovi oricând. Acest continent nu mai este atât de sigur cum ni l-am imaginat noi în ultimii 25 de ani. Azi, nici o destinație europeană nu mai are 100% siguranță. Atentatul de azi e un avertisment foarte dur că vor mai exista și alte atentate”, a comentat Radu Tudor, marți, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Totodată, realizatorul emisiunii „Punctul de întâlnire” crede că celulele teroriste sunt capabile să arunce în aer stabilitatea unui continent.

”Dacă într-un an au fost două atentate la Paris, soldate cu 200 de morți, și unul la Bruxelles cu 30 de morți arată că sunt capabile să arunce în aer stabilitatea unui continent. Eu personal sunt foarte pesimist în legătură cu stabilitatea acestui continent”, a adăugat Radu Tudor.

Două explozii au avut loc marți dimineaţă pe aeroportul Zaventem din Bruxelles și alte două deflagraţii s-au produs ulterior între staţiile de metrou Maelbeek şi Schuman, în apropierea sediului Comisiei Europene.

Este stare de alertă maximă în toată Europa, iar ISIS își urmează planul.

Tragedia de azi vine la doar câteva zile, după ce serviciile secrete se lăudau cu prinderea celui care a coordonat atentatele de la Paris, de anul trecut, Salah Abdeslam.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *