Skip to content
Politică

Radu Tudor prevestește sfârșitul UNPR: „Retragerea lui Oprea, un semnal pentru partidele politice”

Jurnalistul Radu Tudor a explicat că retragerea lui Gabriel Oprea din UNPR este, probabil, un semnal dat de acesta pentru partidele politice care doresc o alianță cu formațiunea.

Preşedintele fondator al UNPR, Gabriel Oprea, a anunţat vineri că îşi dă demisia din partid şi că va activa ca senator independent până la finalul acestui mandat, după care se va retrage din politică.

CITEȘTE ȘI: Gabriel Oprea, decizie de ultimă oră. Ce planuri are fostul președinte UNPR

“Retragerea acestuia din UNPR dă semnalul unor condiții puse de alți lideri politici pentru alianțe în care să existe UNPR. Au existat informații conform cărora PNL ar fi cerut o asemenea condiție. PSD ar fi cerut și el o fuziune cu UNPR. Retragerea lui Oprea este semnalul pe care acesta îl da pentru ca UNPR să fie preluat de altcineva. Cred că ulterior vom vedea și terminarea proiectului politic denumit UNPR”, a declarat jurnalistul, potrivit antena3.ro.

“Evident, Gabriel Oprea are de lămurit niște elemente la DNA, este într-o situație foarte dificilă. Sunt convins că aici discutăm și de niște condiții care i s-au pus pentru un viitor relativ liniștit. Probabil va avea un viitor mai liniștit decât a avut în ultimul an”, a continuat Radu Tudor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *