Skip to content
Politică

Radu Tudor pune tunurile pe Cioloș:”Minte cu nerușinare”

Într-o postare pe blogul său personal, jurnalistul Radu Tudor a criticat dur intervenția premierului Dacian Cioloș avută în Parlamentul României.

Jurnalistul se arată foarte indignat de poziția exprimată a prim-ministrului, susținând că:”Minte cu nerusinare ! Nicaieri in hotarare nu se vorbeste de evacuarea Antena 3. Hotararea vorbeste de confiscarea cladirilor. Fapt care s-a intamplat. Ele sunt deja intabulate in proprietatea statului roman”.

Potrivit acestuia, declarația premierului este în contradicție cu ceea ce se regăsește  în conținutul Codului Civil.

Codul Civil spune clar : contractele de inchiriere raman valabile atunci cand se schimba proprietarul ! Actiunea ANAF, girata de dvs, vizeaza in realitate doar oprirea emisiei Antena 3, consecinta a evacuarii fortate din sediile unde avem echipamentele de emisie si care nu pot fi mutate mai devreme de 12 luni„, a scris jurnalistul

 

Radu Tudor încheie printr-o remarcă la adresa prim-ministrului, în care se declară nemulțumit de acesta :” Domnule Ciolos, v-am crezut un om onest si de cuvant. Vad insa azi ca m-am inselat„, a conchis jurnalistul

1 comentariu la “Radu Tudor pune tunurile pe Cioloș:”Minte cu nerușinare”

  1. Domnul Radu Tudor incepuse sa intoarca steagul in favoarea lui Iohannis si a Guvernului Lui. Acum vad ca incepe sa inteleaga. Pacat ca a durat atata. Il stiam un om suficient de inteligent incat sa evite plasa in care cazuse. Plasa in care se mai afla inca in ceea ce il priveste pe prietenul lui Busoi. Cine se aseamana se aduna, domnule Radu Tudor, iar campania facuta impreuna cu Iohannis prietenului tau Busoi tot imorala ramane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *