Skip to content
Politică

Radu Tudor pune tunurile pe Dragnea: Afirmația duhnește de eurasianism și dughinism!

agerpres.ro

Jurnalistul Radu Tudor pune tunurile pe Liviu Dragnea, după controversatele afirmații făcute duminică seară de către președintele PSD și al Camerei Deputaților.

Este vorba despre declarațiile potrivit cărora UE și NATO ar fi finanțat și încurajat așa-numitul „stat paralel” din România.

„Am vrut să arătăm și partenerilor noștri străini, pentru că după Revoluție, toți partenerii noștri, NATO, UE, ne-au spus și ne-au promis că o să ne învețe democrația, pentru că noi nu o știam…Venind din comunism, noi trebuia să învăţăm democraţia de la dumnealor. Eu zic ar trebui să își asume toți partenerii străini această responsabilitate: că au încurajat, ba chiar parțial au și finanțat acest stat paralel și acest sistem odios. Chiar l-au susținut public, în mai multe rânduri și ar trebui să-și asume asta, pentru că nu asta e democrația la ei acasă. La ei acasă nu-s protocoale secrete, la ei acasă nu se face justiție la televizor, nu se fac arestări pentru spectacol”, a spus Dragnea la Antena 3.

În replică, Radu Tudor a postat luni pe Facebook un mesaj virulent, în care îl acuză pe șeful social-democraților de „dughinism”.

„Lupta împotriva abuzurilor e justificată și necesară. Dar afirmația lui Dragnea despre UE și NATO duhneste de eurasianism si dughinism. 

#wearenato, a scris Tudor.

1 comentariu la “Radu Tudor pune tunurile pe Dragnea: Afirmația duhnește de eurasianism și dughinism!

  1. Nu tot ce…dpdv politic se face la NATO & UE pt amarata de Rrhomanica este …cool ! Nici pupincurismu` lu` R.Tudor, omu` caruia i se vad epoletii tot mai tate, nu…. e !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *