Skip to content
Politică

Radu Tudor, scenariu negru pentru Ponta legat de DNA. Cum și când ar putea fi schimbat actualul Guvern

Moderatorul emisiunii ”Punctul de întâlnire”, de la Antena3, Radu Tudor, a creionat, pe scurt, un scenariu cutremurător pentru premierul Victor Ponta, ce crede că se va implementa în perioada următoare.

Potrivit jurnalistului Antena3, Victor Ponta va ajunge la Direcția Națională Anticorupție și astfel se va forța schimbarea actualului Guvern cu unul format în jurul PNL. În opinia lui Radu Tudor, schimbarea de putere și formarea unei noi majorități politice va avea loc până la 1 septembrie, motivând că liberalii nu mai au răbdare și își doresc cu orice preț intrarea la guvernare.

”Cred că Victor Ponta va fi chemat la DNA și se va încerca distrugerea imaginii sale. Cred că se forțează schimbarea de putere și de majoritate până la 1 septembrie. Nu mai au răbdare (n.r.: referindu-se la PNL). (…) Cred sincer cu cele două voturi din Senat va continua cu povestea Victor Ponta la DNA, pentru a fi forțată schimbarea Guvernului.”, a precizat jurnalistul Antena3, Radu Tudor, duminică seară în cadrul dialogului purtat cu președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea.

6 comentarii la “Radu Tudor, scenariu negru pentru Ponta legat de DNA. Cum și când ar putea fi schimbat actualul Guvern

  1. Ce bucurie! Sa vina Oltean, Pogea, Berceanu, Anastase, Ialomitianu, poate si Videanu, si toata foarea cea vestita a pdl-istilor spagari!!!

  2. „Guvernul meu”, vorba cuiva, ar insemna reluarea formulei basiste de guvernare din 2005, „Alianta D.A”. Adica, a plecat Basescu dar au revenit basistii la putere.

  3. Se contureaza cel mai sumbru scenariu dar,din pacate, vad ca este urmarit cu insistenta: aducerea lui basescu in pozitia de primministru. e de groaza! Observ ca de la o vreme cum o dam tot prost iese.

  4. Este atata debandada in aceasta tara incat nu stii ce mai este adevarat si ce este minciuna.
    Ceeace se vede insa cu ochiul liber este ca toti politicienii(si nu numai),in goana dupa inavutire si-au dat mana,fara a mai tine cont ca sunt din opozitie sau de la putere.
    Eu cred ca ar fi bine sa fie pedepsiti si sa li se confiste averile tuturor celor care au comis abuzuri.indiferent de cine este el sau din ce formatiune politica face parte.
    Si mai cred ca atat timp cat nu sunt promovati in functii oameni competenti si nu pe criterii politice, cum s-a practicat si se practica si in prezent,nimic nu va functiona bine in aceasta tara.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *