Skip to content
Politică

Radu Tudor șterge pe jos cu ”alcoolicul Băsescu” în problema Goțiu-Palada

tomisthecat.ro

Jurnalistul și analistul militar Radu Tudor a comentat cel mai fierbinte subiect al momentului: bătaia dintre senatorul Mihai Goțiu și sociologul Mirel Palada.

Astfel, în acest context, jurnalistul Radu Tudor susține că dacă Mirel Palada l-a agresat pe Mihai Goțiu, sociologul ar trebui să dispară din viața publică.

„Daca este adevarat, acest personaj trebuie sa dispara definitiv din viata publica. Mirel Palada parea pina ieri un sociolog competent. Sociologia pumnului si a urletelor trebuie dusa insa, incet-incet, spre gradina zoologica, departe de studiourile de televiziune…”, a zis jurnalistul de la Antena 3, potrivit Dcnews.ro

„PS: Cat despre afirmatiile alcoolicului ce a condus Romania, ce sa mai zic? El a introdus pumnul in gura unui chioscar cand era primar, el a inaugurat limbajul pornografic si comportamentul animalic cand era presedinte. Restul e baseala…”, a mai spus Radu Tudor referindu-se la faptul că Traian Băsescu a declarat că nu va mai merge la nicio emisiune unde va fi invitat sociologul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *