Skip to content
Politică

Radu Tudor taxează dur tăcerea ex-Procurorului General. Unde a greșit Tiberiu Nițu

Dupa ce procurorul general Tiberiu Nitu si-a anuntat demisia marti seară, presa a fost revoltată de faptul ca acesta nu a acordat nicio declaratie publică referitoare la gestul sau cu excepția motivării gestului său, publicată pe site-ul PICCJ.

Jurnalistul Radu Tudor a comentat, marți seară, la cald, demisia Procurorului General Tiberiu Nițu. Aflat în platourile Antena 3, în emisiunea „La ordinea zilei”, Radu Tudor a criticat dur tăcerea procurorului demisionar care nu a dorit să vină cu o declarație asumată și lămuritoare și că nu a putut face față presiunii în acest caz:

„A preferat sa-si dea demisia sa scape de acest scandal si a utilizat acelasi mecanism ca si alt procuror, prietenul lui , Victor Ponta. In fata procurorilor cel mai bine ar fi sa ne dam demisia. In istorie numele procurorului va ramane Tiberiu No Cojones Nitu, un individ fara nici un fel de curaj, de barbatie. Un individ care nici acum nu are binevointa sa le spuna ceva jurnalistilor care tremura 10 ore in fata Parchetului. Cred ca rezultalele lui in privinta educatiei profesionale au fost tot timpul foarte bune, dar pentru functia de procuror General nu e de ajuns sa fii bun la scoala, ai nevoie de un profil foatre bine conturat, trebuie sa fii un om puternic si sa emani lucrul acesta. Tiberiu No Cojones Nitu a plecat astazi asa cum a venit. Tiberiu Nitu a avut un girofar de la Nitu, n-a fost o coloana. In Romania in care se taie munti de paduri, in care se fura sute de milioane de euro din energie, avem zeci de cazuri de mafie de sute de milioane de euro, noi creăm presiune asupra Procurorului din cauza unui girofar si el isi da demisia din cauza disputei cu DNA. Da, prourorului general are mom când trebuie sa utilizeze un girofar. Sunt nevinovat drept urmare demisionez.”, a conchis Radu Tudor.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *