Skip to content
Politică

Radu Tudor, verdict necruțător după turbulențele zilei: Este o aniversare destul de tristă

agerpres.ro

Jurnalistul Radu Tudor a dat joi seară un verdict necruțător după turbulențele zilei, în emisiunea „Punctul de întâlnire”, pe care o realizează la Antena 3.

Concret: ziaristul și-a exprimat nemulțumirea cu privire atât la conflictul dintre președintele Klaus Iohannis și liderul PSD, Liviu Dragnea, cât și în legătură cu frământările din PNL.

„Duelul dintre Klaus Iohannis și Liviu Dragnea a înregistrat azi noi confruntări, noi elemente de duel personal și instituțional”, a afirmat Radu Tudor, adăugând că asistăm la o „bătălie politică ce din păcate cunoaște și aspecte din afara democrației”, întrucât așa se întâmplă „atunci când ceri ca procurorii să fie arbitri între adversarii politici”, a adăugat Tudor, făcând aluzie la plângerea penală formulată de către liderul PNL, Ludovic Orban, împotriva premierului Viorica Dăncilă.

În legătură cu cea de-a CXLIII-a aniversare a PNL, Radu Tudor a remarcat fundalul de nemulțumire a mai multor fruntași liberali la adresa lui Orban.

„Este o aniversare destul de tristă, în care două tabere petrec separat și în care lideri cunosuți îl avertiează pe Ludovic Orban cu privire la greșelile fatale pe care le face”, a punctat Tudor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *