Skip to content
Societate

Raed Arafat, ameninţat cu moartea pe Facebook de un individ care se pretinde spion internațional: Te somez să părăseşti acest teritoriu!

facebook
" "

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, este ameninţat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspiraţiei potrivit căreia virusul SARS-CoV-2 nu există. Mesajul publicat pe reţeaua de socializare a devenit viral, fiind distribuit de peste 1.500 de ori. Între timp, postarea a fost ștearsă.

În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi a Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o sa va ingroape alături de un porc într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamto!”, se arată în mesajul postat de Raul Coltor, pe Facebook.

Poliția s-a autosesizat în acest caz.

Cine este Raul Coltor

Potrivit Adevărul, Raul Coltor s-a prezentat în vara anului trecut la CSM pentru a da în vileag presupuse legături între angajaţi americani ai Bazei de la Deveselu cu o reţea de proxeneţi, totul în contextul cazului crimelor din Caracal. El susţinea, atunci, că este spion.

El le-a spus jurnaliştilor că deţine informaţii importante şi că acceptă să fie filmat doar cu o mască chirurgcală pe faţă. Jurnaliştii aflaţi acolo au fost curioşi despre ce e vorba, astfel că Raul Coltor le-a spus că el a lucrat timp de peste 10 ani în „serviciile de informaţii străine”.

Facebook/Raul Coltor

”Astăzi m-am prezentat la CSM pentru a depune o plângere penală împotriva Secţiei de investigare a magistraţilor, care, în urma unei programări, mi-au refuzat audierea. Cazul pe care am vrut să îl aduc la cunoştinţă este cazul Alexandrei (n.r. – Măceşanu). Acest caz trebuia disjuns dintr-un caz mult mai complex şi mult mai mare care conţine elemente cum arr fi o fraudă comisă cu ajutorul statului român şi de către angajaţi ai statului român, care în ultimii 10 ani de zile depăşeşte 100 de miliarde de dolari”, spunea atunci Coltor.

Din documentele pe care le-a înmânat tuturor jurnaliştilor prezenţi, reiese că Raul Coltor a fost învinuit într-un dosar penal al BCCO şi DIICOT Alba Iulia. Domiciliul său a fost percheziţionat, iar anchetatorii au ridicat de acolo un stick de memorie, pe care, susţine Raul Coltor, se află toate datele personalului de la Deveselu.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *