Skip to content
Politică

Raed Arafat, explicații în premieră despre conflictul din 2012 cu Traian Băsescu care a scos oamenii în stradă

Secretarul de stat Raed Arafat prezent în cadrul unei emisiuni televizate la B1tv, de sâmbătă seara, a declarat  că îşi menţine declaraţiile din 2012 privind liberalizarea sistemului de urgenţă, dar nu consideră ca a fost scânteia care a scos oamenii în stradă, notează evz.ro.

„Dacă analizăm ce am declarat, eu n-am declarat decât un singur lucru pe medicina de urgență și acest lucru nu-l regret. Regret, sau pe sistemul de urgență, nu neapărat pe medicina de urgență, pentru că am încă aceleași convingeri, că un sistem de urgență trebuie să fie un sistem care statul are responsabilitatea principala în el și sistemul să fie funcțional din toate punctele de vedere. Fără amestecul intereselor comerciale sau al altor interese. Noi așa am reușit să dezvoltăm sistemul nostru. În domeniul intervențiilor în urgență. Și rămân cu aceeași încredere”, a transmis Raed Arafat.

Despre conflictul pe care l-a avut cu Traian Băsescu, Raed Arafat a transmis că regretă, pentru că el nu a avut nimic cu fostul președinte și că a avut respect pentru el. Totodată, Arafat a punctat  că își menține însă declarația de atunci.

„Ca persoană ,da. Pentru că eu nu am avut nimic cu dânsul și eu am avut respect pentru dânsul când a fost președinte. Și acum n-am nicio problemă. Problema e că acest aspect care a fost generat de un concept și de o idee. Și astăzi cum m-ați întrebat, dacă cineva mă întreabă, eu îmi susțin ce am declarat atunci. Adică acum mi-ați citit declarația și eu cred că dacă cineva mă pune să mă pună ce gândesc, o să spun exact același lucru”, a explicat Arafat, potrivit sursei citate.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *