Skip to content
Politică

Raețchi cere lămuriri de la Tudose: Nu mai aveți bani de pensii și salarii?

www.ziare.com

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi se arată îngrijorat de declarațiile unor parlamentari PSD, care și-au manifestat intenția de sacrifica fondurile bugetare alocate investițiilor în infrastructură pentru a acoperi un eventual deficit cheltuielile cu pensiile și cele cu salariile personalului din sectorul public.

Ovidiu Raețchi a reacționat la declarațiile îngrijorătoare ale liderului PSD Eugen Nicolicea. Conform acestuia, prioritățile PSD sunt salariile și pensile, iar autostrăzile pot să mai aștepte.

PSD admite că inclusiv asigurarea banilor de pensii și salarii reprezintă o provocare pentru actualul guvern. Este un uriaș regres, în condițiile în care banii de salarii și pensii nu au mai fost în pericol în ultimii ani. Practic, prin afirmațiile făcute, PSD își recunoaște incompetența la guvernare”, consideră deputatul liberal, într-un comunicat de presă remis redacției PSNews.ro.

Raețchi a cerut și o reacție publică din partea premierului Tudose și a ministrului Transporturilor pe acest subiect. Îi cer public premierului Tudose să ne comunice dacă există probleme cu banii de pensii și salarii, așa cum putem înțelege din afirmația domnului Nicolicea. De asemenea, îi solicit domnului ministru Cuc să explice opiniei publice dacă declarația domnului Nicolicea anunță o nouă schimbare a programului de guvernare PSD și o renunțare la construcția de autostrăzi„, solicită alesul liberal. 

1 comentariu la “Raețchi cere lămuriri de la Tudose: Nu mai aveți bani de pensii și salarii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *