Skip to content
București

Raețchi mătură pe jos cu Firea: E mai ineficientă decât Grindeanu

secundatv.ro

Tonul critic adoptat de primarul Capitalei, Gabriela Firea, la adresa premierului Grindeanu strârnește hohote de râs ironice din partea adversarilor politici.

După ce i-a reproșat lui Grindeanu că s-a închis singur în clădirea Guvernului, Firea este  pusă la punct cu aceleași arme de către un deputat liberal.

„Cum să îi ceri tu demisia pentru ineficiență, când nu ai pus în practică, până acum, in Capitală, niciun angajament electoral important? Cum sa ii spui tu că se cramponează de funcție, când, la București, nu le permiți cetățenilor care îți solicită demisia să strângă semnături în mod organizat?

Cum sa ii reproșezi tu că s-a baricadat singur în Guvern, când porțile din Primăria București sunt închise pentru orice cetățean care vrea să își exprime un punct de vedere sau sa asiste la lucrări? Dacă bilanțul activității ar fi un criteriu real in PSD, Gabriela Firea ar trebui să plece din funcția sa publică mult mai repede decât Sorin Grindeanu”, scrie deputatul liberal Ovidiu Raețchi, într-o postare de pe pagina sa de Facebook.

Raețchi a și anunțat că va iniția un proiect de lege prin care aleșilor locali să li se impună rezervarea  la ședințele Consiliilor Locale a unui număr fix de locuri pentru reprezentanții societății  civile, pentru a sista tipul de abuz practicat de Gabriela Firea, care a ajuns să umple sala de ședințe cu simpatizanți PSD doar ca să blocheze accesul cetățenilor.

În urmă cu o săptămână, ședința Consiliului General al Municipiului București a debutat cu o încăierare între polițiștii locali chemați de primar și un grup de cetățeni care încercau să asiste la ședința publică a CGMB.

1 comentariu la “Raețchi mătură pe jos cu Firea: E mai ineficientă decât Grindeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *