Skip to content
Politică

Raețchi mătură pe jos cu Firea: tocător al banilor bucureștenilor pe concerte!

psnews.ro

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi, vineri, într-un mesaj pe pagina personală de Facebook, îi cere lămuriri primarului Capitalei, Gabriela Firea, cu privire la stadiul proiectului benzii unice pentru transportul public.

Mai mult, liberalul o acuză pe Firea că ”a distrus traficul” din nordul Capitalei încercând să implementeze, ”fără nicio măsură pregătitoare, după ureche, o bandă unică pentru RATB”, pentru a demonstra bucureștenilor că este ”un edil, un gospodar, nu doar un tocător al banilor bucureștenilor pe concerte, festivaluri și pungi de protocol”.

 

”Stimata doamna Gabriela Firea, 
La sfârșitul lunii mai ați distrus traficul din nordul Capitalei încercând să implementați, fără nicio măsură pregătitoare, după ureche, o bandă unică pentru RATB. Cu alte cuvinte, ați înfipt niste țăruși în asfalt, încărcând să dați impresia că știți ceea ce faceți și că aveți un plan. Că sunteți un edil, un gospodar, nu doar un tocător al banilor bucureștenilor pe concerte, festivaluri și pungi de protocol. După ce măsura s-a dovedit total absurdă, de un amatorism sinistru, ați pretins că a fost un test, că s-au tras concluziile de rigoare și că proiectul va reîncepe în vacanța de vară. Citez: „Urmare a testului realizat in aceasta dimineata, au fost identificate punctele nevralgice ale benzii unice pentru circulatia transportului public, iar proiectul va fi implementat imediat dupa incheierea cursurilor scolare”.
Va mărturisesc, stimată doamnă Firea, că atunci când am citit acest anunț m-am gândit, probabil cu o răutate specifică Opoziției, că povestea cu „proiectul va fi implementat imediat după încheierea cursurilor școlare” este o bazaconie absolută. Că nu veți relua acest proiect, de fapt, pentru că el presupune reforme urbanistice reale, care se cer gestionate de oameni pricepuți la asta. Și că ați scris povestea cu „implementatul imediat după încheierea cursurilor școlare” plecând de la ideea că bucureștenii au memoria scurtă și că e suficient sa le dați atunci, pe moment, senzația că aveți o vagă idee despre ceea ce faceți, că există un plan și un dram de expertiză în Primăria Capitalei. 
Dar e foarte posibil să fiu in eroare. E foarte posibil ca – influențat de presa ostila pe care o reclamați la Politie și de „elementele fasciste” din ONG-urile care îndrăznesc să solicite ședințe transparente la Primăria Capitalei – să nu mai percep în mod obiectiv realizările dvs, să vă judec nedrept. Din acest motiv, va rog, doamna Gabriela Firea, să ne indicați stadiul proiectului benzii unice pentru transportul public, pe care ați anunțat că îl veți implementa imediat după încheierea cursurilor școlare”, scrie Raețchi pe pagina personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *