Skip to content
Politică

Raeţchi pune tunurile pe Vanghelie: Nu s-a săturat după ce a furat masiv din banii Sectorului 5!

Deputatul Ovidiu Raeţchi (candidatul PNL la Primăria Sectorului 5) pune tunurile pe edilul suspendat Marian Vanghelie, după ce acesta a dat de înţeles, joi, că ar putea candida pentru un nou mandat.

CITIŢI ŞI: UPDATE OFICIAL: Marian Vanghelie candidează din nou la Primăria Sectorului 5

" "
" "

Astfel, Ovidiu Raeţchi a afirmat că o eventuală candidatură a lui Marian Vanghelie ar reprezenta o sfidare la adresa locuitorilor din sector, informează un comunicat trimis PSnews.ro.

CITIŢI ŞI: Vanghelie îşi încordează muşchii din nou. Află ce partid va conduce

„O eventuală candidatură a coruptului Marian Vanghelie la Primăria Sectorului 5 este o sfidare la adresa locuitorilor din sector. Între arestări preventive, termene de judecată, informaţii că inculpaţii din dosarul său au început să îşi recunoască faptele şi îl incrimnează mai ales pe Vanghelie, acesta s-a gândit că nu a prejudiciat, furat, batjocorit suficient Sectorul 5 şi pare să mai vrea un mandat. Pe fondul discursurilor frumoase, PSD îl susţine pe Marian Vanghelie la primăria sectorului, ajutându-l cu strângerea de semnături.  Candidatura lui Vanghelie ar fi cu atât mai revoltătoare cu cât el a fost trimis în judecată pentru fapte care au prejudiciat semnificativ bugetul  Sectorului 5. Cu alte cuvinte, după ce a furat masiv din banii bugetului Sectorului 5, aşa cum a arătat DNA, Marian Vanghelie nu s-a săturat şi ar mai vrea un mandat!” tună şi fulgeră PNL-istul.

Raeţchi a adăugat că Vanghelie va fi sancţionat de locuitorii Sectorului 5 pentru că ei vor realiza că este principalul responsabil pentru situaţia dezastruoasă a sectorului.

„Am putea să povestim până pe 5 iunie despre faptele de corupţie ale lui Marian Vanghelie, dar sunt convins că locuitorii Sectorului 5 îl vor sancţiona pentru toate fărădelegile din îndelungata sa carieră în administraţia locală şi vor realiza că este principalul responsabil pentru situaţia dezastruoasă în care se află numeroase zone din sectorul nostru”, a încheiat Ovidiu Raeţchi.

2 comentarii la “Raeţchi pune tunurile pe Vanghelie: Nu s-a săturat după ce a furat masiv din banii Sectorului 5!

  1. Normal ca acum trebuie sa vina si un tip scolit cu ..toate cuvintele la el.
    Este timpul oamenilor tineri si isteti.
    Este ultima sansa a sectorului 5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *