Skip to content
Politică

Raeţchi se dă de gol: el însuşi i-a cerut lui Vanghelie să candideze din nou! Află care a fost motivul

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi se dă de gol: el însuşi i-a cerut lui Marian Vanghelie să candideze din nou pentru un nou mandat de primar al Sectorului 5. Află care a fost motivul.

Într-un comunicat trimis, marţi, PSnews.ro, Raeţchi susţine că Vanghelie „trebuie învins la vot de cetățenii pe care timp de 15 ani i-a condamnat la subdezvoltare”.

“Depunerea candidaturii lui Marian Vanghelie – pe care i-am cerut-o imperativ sâmbătă – reprezintă o șansă excepțională pentru ca cetățenii din Sectorul 5 să își restabilească onoarea, după 15 ani în care au fost asociați de fostul lor primar cu corupția, subdezvoltarea și mita electorală. Vanghelie trebuie să fie învins într-o luptă electorală directă de către cetățenii ai căror bani i-a deturnat, iar Sectorul 5 trebuie să redevină o zonă de elită a Capitalei, recunoscută pentru bisericile ei, pentru muzeele sale, pentru palate și pentru Operă, nu pentru ghetourile de care Marian Vanghelie avea nevoie pentru a-și menține controlul politic. Pe 5 iunie Sectorul 5 se va întoarce în București”, a precizat Ovidiu Raeţchi, candidatul PNL la Primăria Sectorului 5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *