Skip to content
București Știri locale

Rafalele de vânt au pus la pământ zeci de copaci, în Bucureşti. Codul galben, valabil până la ora 23

news.ro

Pompierii din București au avut marți după-amiaza 27 de intervenții pentru îndepărtarea unor copaci doborâți de vânt pe mașini sau pe străzi.

Potrivit ISU București-Ilfov, pompierii au intervenit marți după-amiaza la 27 de solicitari. 16 dintre acestea au fost pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe autoturisme și 11 pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe carosabil.

Ca urmare a manifestărilor meteorologice de pe durata codului galben, ISUBIF a intervenit până la această oră pentru gestionarea a 27 de solicitari, astfel: 16 dintre acestea pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe autoturisme şi 11 pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe carosabil„, a transmis, marţi, ISU Bucureşti-Ilfov.

Astfel, echipajele ISU au acţionat pe străzile C.C. Arion, Petru Rareş, Logofăt Udrişte, în Parcul Cişmigiu, strada Doctor Clunet, strada Vatra Luminoasă, Bd. Metalurgiei, strada Burdujeni. Totodată, au fost emise mesaje pentru informarea populaţiei prin intermediul panourilor electronice stradale şi prin reţelele de socializare.

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vânt valabilă marţi, în intervalul 6.00 şi 23.00, în majoritatea zonelor ţării. Totodată, au fost prognozate precipitaţii însemnate în Munţii Apuseni, nordul Carpaţilor Orientali, nordul şi nord-vestul ţării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *