Skip to content
Politică

Răfuială în PNL: Cîțu îi răspunde tăios lui Zamfir într-un scandal legat de banii românilor EXCLUSIV

agerpres.ro

Este răfuială în Partidul Național Liberal: senatorul PNL Florin Cîțu îi răspunde tăios colegului de partid și de comisie senatorială Daniel Zamfir într-un scandal legat de banii românilor.

VEDEȚI ȘI: ”Urâtă mai e trădarea!” Daniel Zamfir îi face arșice pe trei colegi din partid

După cum puteți citi în linkul de mai sus, Zamfir i-a luat la rost marți seară pe trei colegi din PNL și din Comisia economică din Senat pentru că doi dintre ei au votat împotriva proiectului de lege privind retractul litigios, iar al treilea – Cîțu – a lipsit de la ședință.

În acest context, redacția PSnews.ro l-a contactat miercuri pe senatorul Florin Cîțu, pentru un punct de vedere cu privire la criticile primite de la Daniel Zamfir.

„Să știți că între mine și domnul președinte al Comisiei economice din Senat Zamfir sunt diferențe de opinie pe subiecte economice, ceea ce este normal, pentru că eu sunt economist (am lucrat în bănci centrale, am lucrat în sistemul privat, am experiență în domeniu), iar domnia sa este inginer. Și este normal să fie diferențe de opinie. Asta e tot”, a declarat Cîțu pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *