Skip to content
Giurgiu Societate

Răfuială între două clanuri din Clejani. Șapte persoane rănite 

Un conflict dus pe străzile din Clejani, Giurgiu, între membrii a două clanuri a dus dumunică la rănirea a 7 persoane, alte şase fiind conduse la Poliţie pentru audieri.

Iar în noaptea de duminică spre luni un dispozitiv format din 20 de poliţişti şi 15 jandarmi a acţionat pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice în localitatea Clejani, au informat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Giurgiu, citat de jurnalul.antena3.ro.

Totul a plecat duminică seara de la o altercaţie la domiciliul unei familii din Clejani, una dintre persoane şi-a anunţat familia, iar la domiciliul unde a avut loc altercaţia s-au prezentat mai multe persoane şi, ajunse în faţa locuinţei agresorilor, s-a aruncat cu pietre, sticle, s-au rupt uluci din gard. În scandal au fost implicate aproximativ 20 de persoane şi bărbaţi şi femei şi copii. Audierile au început încă de aseară şi se desfăşoară la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale în prezenţa medicilor legişti, poliţişti de investigaţii criminale, iar în urma declaraţiilor unor martori, dar şi din analiza unor filmări de la eveniment pentru şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani există propunerea de reţinere pentru infracţiuni ca încăierare, lovire, violare de domiciliu, tulburarea ordinii publice. Pentru aplanarea conflictului şi conducerea la audieri a fost necesară intervenţia trupelor speciale de la IJJ Giurgiu„, a declarat, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Giurgiu, autorităţile iau în calcul şi instituirea unei zone de siguranţă publică care va fi menţinută până la aplanarea situaţiei de conflict dintre persoanele implicate.

Anul trecut, tot în preajma sărbătorilor Pascale în zona Clejani a fost instituită zonă de siguranţă publică care a fost menţinută timp de câteva luni, iar prefectul judeţului Giurgiu, Nina Carmen Crişu, atenţiona în urmă cu două săptămâni de zile conducerea IPJ şi a IJJ Giurgiu că în judeţ s-ar impune instituirea de zone de siguranţă publică în punctele mai vulnerabile de la Bolintin, Clejani şi chiar municipiul Giurgiu, unde în ultimul an au avut loc mai multe astfel de evenimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *