Skip to content
Sport

Raluca luptă pentru viața ei! Haideți să fim alături de ea!

Din păcate, sunt din ce în ce mai multe cazuri sensibile și strigăte de ajutor care vin din partea tinerilor afectați inexplicabil de boli necruțătoare. Faceți cunoștință cu Raluca, o tânără pentru care viața se rezumă în acest moment la două cuvinte: „Trăiește clipa!”

Raluca luptă!

De mai bine de 4 ani, Raluca duce bătălia vieții ei,  pe care visează însă să o câștige. Ea luptă împotriva unei forme violente de cancer care, din păcate, a ajuns în stadiu final, cu multiple metastaze și două recidive.

După multe căutări, speranța a venit din China, însă tratamentul presupune o sumă de 100.000 de dolari, sumă ce depășește posibilitățile financiare ale Ralucăi. În Romania, medicii nu au opțiuni de terapie pentru acest stadiu al bolii, dar i-a fost recomandat un medicament care poate stopa evoluția afecțiunii, daca este administratat pe o perioadă de minimum 6 luni, medicament care este comercializat și în România, dar care costă în jur de 3.500 de euro/lună.

Raluca este un om normal, care și-a dus până acum luptele personale sperând în construirea unui viitor ambițios. A învățat, a muncit, a ajuns sus, în fruntea unei companii, s-a îndrăgostit, dar de 4 ani, trăiește cu frica unui sfârșit prematur la povestea ei.

În luna februarie a acestui an, Bogdan a ales să îi fie alături pentru totdeauna. Să nu o lase să ducă singură această bătălie decisivă pentru fericirea lor. Astfel, împreună cu el și cu motanul lor, Mauriss, visează să trăiască fericiți pâna la adânci bătrâneți.

Chiar dacă nu o cunoaștem pe Raluca, povestea ei de viață ne-a impresionat. Prin urmare, echipa PSnews a decis să-i fie solidară, în speranța ca viața ei să aibă o persepectivă mai largă decât este acum. În acest caz, lansăm un îndemn atât pentru colegii de breazlă, să își îndrepte atenția și spre astfel de campanii umanitare și să ia atitudine, dar și pentru cititorii noștri:

Dacă povestea de viață a Ralucăi v-a impresionat și ați dori să aveți un aport la viitorul fericit la care speră Raluca, noi vă informăm cu privire la mijloacele prin care o puteți face, potrivit site-ului personal al Ralucăi.

Puteţi trimite SMS la 8832 şi prin care donaţi 2 euro*.

Cei care doresc să facă donaţii (pot fi şi persoane juridice care pot şi doresc să facă sponsorizări din impozitul pe profit) o pot face şi în conturile:

RO85INGB0000999900046911 – RON, titular Raluca Tonciu

RO56INGB0000999901632122 – Euro, titular Raluca Tonciu

RO96INGB0000999902656498 – USD, titular Raluca Tonciu, deschise la ING Bank – Sucursala Mosilor

(COD SWIFT INGBROBU)

sau făcând o donaţie în contul PayPal al soţului meu, Bogdan Pietroiu ([email protected])

SMS 8832: Până în prezent s-au trimis 10779 SMS-uri

*Numărul de SMS 8832 este valabil în perioada 15 mai 2015 – 14 iunie 2015. Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament. În reţelele Telekom şi Orange, pentru cartele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartelele preplătite, în reţeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA. Număr oferit gratuit cu sprijinul asociaţiei M.A.M.E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *