Skip to content
Alegeri

Raluca Turcan: Am votat pentru o Românie europeană şi pentru o Românie dezvoltată

Raluca Turcan Facebook/Guvernul României

Vicepremieurl Raluca Turcan a declarat duminică, după ce a votat la alegerile parlamentare, că este un moment unic în istoria României recente şi care poate să marcheze viaţa României şi a românilor, precizând că a votat pentru o Românie europeană şi pentru o Românie dezvoltată, potrivit news.ro.

”Acesta este un moment unic în istoria României recente şi care poate să marcheze viaţa României şi a românilor, semnificaţia votului de astăzi este una istorică pentru că acest vot poate să ne ducă spre Europa, poate să ofere dezvoltare, instituţii puternice, sisteme publice funcţionale, acest vot de astăzi poate să ne conducă într-o perioadă de patru ani de stabilitate guvernamentală în care să construim. Eu am votat pentru o Românie europeană şi pentru o Românie dezvoltată şi îi îndemn pe toţi cei care vor să trăiască într-o Românie dezvoltată, să meargă la vot şi să îi îndemne şi pe alţii să meargă la vot”, a afirmat Turcan.

Ea a precizat că votul este unul sigur.

”I-aş îndemna pe toţi românii să meargă la vot şi dacă preţuiesc democraţia se înţeleagă că indiferent de ce scriu pe Facebook, de ce cred în interiorul sufletului, de ceea ce discută cu prietenii, nu se poate realiza dacă nu merg la vot. Democraţia se apără prin vot şi astăzi mi-aş dori ca românii să înţeleagă lucrul acesta şi să îşi aleagă direcţia în care vor să meargă. Votul este unul sigur şi am verificat asta şi de asemenea vor putea să verifice cu toţii în cabina de vot”, a precizat vicepremierul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *