Skip to content
Politică

Raluca Turcan consideră că plecarea lui Carmen Dan din MAI a venit cu 339 de zile mai târziu: Demisia trebuia să vină după 10 august 2018

" "

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, susţine că ministrul Carmen Dan trebuie să demisioneze după 10 august 2018, nu după ce a fost anunţată de colegii din PSD că va fi schimbată din funcţie. ”Carmen Dan a întârziat 339 de zile”, a scris Turcan pe Facebook, potrivit News.ro.

Demisia trebuia să vină după 10 august 2018, nu după ce a fost anunţată de colegii din PSD că va fi schimbată din funcţie. România a avut încă aproape un an un ministru de Interne servil, incompetent, fără niciun proiect notabil. Doamna Dăncilă, dumneavoastră cât timp mai aşteptaţi?”, a scris, luni, pe Facebook, liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan.

" "
" "

Aceasta spune că demisia lui Carmen Dan vine cu o întârziere de 339 de zile.

Carmen Dan, al cărei nume figura pe lista remaniabililor, a anunţat luni că demisionează de la conducerea Ministerului Afacerilor Interne.

Ea a precizat că intenţia premierului de o schimba din funcţie nu are la bază raţiuni legate de lipsa de performanţă, iar, răspunzând unei întrebări, a spus că se pare că PSD a cedat în faţa preşedintelui Klaus Iohannis.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *