Skip to content
Politică

Raluca Turcan, fotografiată într-o remorcă, fără mască de protecţie, alături de preşedintele CJ Sibiu

turnulsfatului.ro

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost fotografiată într-o remorcă, fără mască de protecţie, alături de preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, şi alte şase persoane, între care un copil. Imaginile au fost surprinse la acţiunea de împădurire care a avut loc sâmbătă, iar unul dintre participanţi este internat în spital cu coronavirus.

Potrivit regulilor în vigoare impuse la nivel național pentru limitarea răspândirii SARS-CoV-2, masca de protecție trebuie purtată în toate spațiile publice, indiferent că este vorba de spații interioare sau exterioare. Și trebuie purtată chiar și de către persoanele care au fost vaccinate ori au avut deja Covid-19, din cauza posibilității de reinfectare cu SARS-CoV-2.

Ioan Oancea, primarul liberal al orașului Tălmaciu și organizator al evenimentului de sâmbătă, arată că fotografiile în care apare el fără a purta mască sunt doar în care este aproape de familia sa. ”Eu tocmai ce am ieșit din izolare”, spune primarul, care recent a fost confirmat și el cu Covid-19.

Acțiunea de împădurire a avut loc pe o zonă extinsă, de aproximativ patru hectare. Deci nu știu cât de aproape au putut sta unul de celălalt cei care au participat. Și în fotografii se vede că s-a păstrat distanța între oameni. Majoritatea participanților au avut măști, în portbagajul mașinii am adus patru cutii cu astfel de măști. Acum, nu am stat lângă fiecare în parte”, declară Ioan Oancea, primarul orașului Tălmaciu.

Potrivit www.turnulsfatului.ro, unul dintre participanţii la acţiunea de împădurire a fost confrmat cu noul coronavirus, fiind internat în spital.

În unele din imaginile făcute publice, participanții la acțiune poartă masca, însă în alte ipostaze aceştia nu au masca de protecţie.

Foto: Facebook/Daniela Cîmpean, Ioan Oancea, PNL Sibiu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *