Skip to content
Politică

Raluca Turcan dă cărțile pe față: PNL nu este un partid în derivă!

" "

Raluca Turcan dă cărțile pe față: PNL nu este un partid în derivă!

Ea precizează pe de altă parte că i s-ar părea „absolut normal” ca persoana care va fi desemnată de PNL pentru postul de premier să fie un membru „mai vechi sau mai nou” al formaţiunii liberale.

" "
" "

Vicepreşedintele formaţiunii declară că în unele locuri din ţară PNL este mai puternic ca oricând: „Eu nu consider că Partidul Naţional Liberal este în derivă, dimpotrivă, sunt locuri în ţară unde este mai puternic ca oricând, unde fuziunea s-a realizat bine, unde am obţinut o bună performanţă electorală, unde deja avem oameni în decizia administrativă la nivel de judeţ şi unde încep să apară şi rezultatele”.

Va fi candidatul de premier al PNL o persoană din interiorul partidului? „Poate să fie din interior, poate să vină în Partidul Naţional Liberal. Mie mi s-ar părea absolut normal ca cel care va fi desemnat candidat de prim-ministru să fie membru al Partidului Naţional Liberal, mai vechi sau mai nou, important este să fie un om cu credibilitate, să fie un om determinat, să pună în aplicare acel program de guvernare la care muncim foarte mulţi oameni”, spune Raluca Turcan, pentru RFI.

" "

1 comentariu la “Raluca Turcan dă cărțile pe față: PNL nu este un partid în derivă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *