Skip to content
Politică

Raluca Turcan nu vede cu ochi buni decizia CCR: „Va fi utilizată de infractori pentru a scăpa”

Vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL), Raluca Turcan, a declarat, joi, că decizia CCR privind interceptările „va fi utilizată de infractori pentru a scăpa”.


Astfel potrivit acesteia, România riscă să fie asaltată de decizii ilegale, considerând că rolul CCR va fi ultilizat „retroactiv”.

„Cu toții ne dorim ca în România anchetele să fie foarte legale și imparțiale. Dar brusc se dă o decizie care va acționa retroactiv. E foarte straniu! Pare ca CCR vrea să fie un jucător direct în actul de justiție în România. Va deveni foarte clar cu cine țin judecatorii CCR dacă decizia va fi utilizata de infractori pentru a scăpa”, a declarat vicepreședintele PNL.

Mai mult, deputatul a susținut și că: „PNL trebuie sa se poziționeze fără echivoc de partea justiței!”

1 comentariu la “Raluca Turcan nu vede cu ochi buni decizia CCR: „Va fi utilizată de infractori pentru a scăpa”

  1. Nu contează legile, infractorii oricum scapăăă, gregoar bivolaru, bivolul , fimi-ar scârbă sau cum se scrie. La cât de comunistă e să o trimitem poate în Asia sau Africa pe oaia țurcănă, să-i strice si pe aceia poate. Când erau cei tri violatori, vânjosi ca bradul tineri schelălăia să i castreze si să mai facă si închisoare, dar pe acela cu 20 nu ❗❗❗❗❗❗❕❕❕❕❕❗❗❗❗?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *