Skip to content
Politică

Raluca Turcan o desființează pe Viorica Dăncilă: Ne facem de râs pe toată planeta! Dăncilă ”4 clase”

facebook.com

Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan a criticat-o, miercuri, pe Viorica Dăncilă pentru afirmația referitoare la faptul că președintele Klaus Iohannis trebuia să îl roage pe regele Iordaniei să nu renunțe la vizită, în condițiile în care acesta a anulat-o, din cauza deciziei premierului de a muta Ambasada României de la Tel Aviv la Ierusalim.

Astfel, într-o postare pe facebook, liberalul a numit-o pe Viorica Dăncilă ”4 clase” și că din cauza acesteia ”ne facem de râs pe toată planeta”.

”Viorica Dăncilă are un tupeu fără margini! În comunicatul Casei Regale a Iordaniei se spune foarte clar că anularea vizitei Regelui Abdullah al II-lea a venit ca urmare a declarațiilor premierului României Viorica Dăncilă legate de mutarea ambasadei României în Israel. Ce spune Viorica Dăncilă azi? – Că Președintele Klaus Iohannis trebuia să îl roage pe Rege să nu renunțe la vizită!Aceasta este o combinație de tupeu cu nesimțire. Ne facem de râs pe toată planeta. Este pur și simplu sfidătoare această abordare mincinoasă care distruge probabil foarte mulți ani de muncă a diplomaților români! Relațiile cu Iordania, ca și cu Israel, nu le-a construit Dăncilă ”4 clase”, ci sunt rezultatul efortului diplomației românești în ani de zile”, a scris Turcan pe facebook.

De altfel, deputatul consideră că Israelul nu cunoaște ”diletantismul acestui premier semi-analfabet”.

”Își imaginează oare cineva că Israelul apreciază diletantismul acestui premier semi-analfabet?! Oare există vreun partener internațional care să nu cunoască faptul că Viorica Dăncilă nu are atribuții, nu înțelege, nu știe să spună altceva decât lucruri care fie ne fac de râs, fie acoperă preocupările interne în favoarea corupților?”, a  mai scris reprezentantul PNL.

Reacția Ralucăi Turcan vine în contextul în care după anunţul privind mutarea ambasadei la Ierusalim, Viorica Dăncilă nu se consideră vinovată. „Nu e vina mea că regele Iordaniei nu a mai venit. Preşedintele putea să îl sune să îi spună că nu este de acord, pentru că regele e omologul preşedintelui, nu al premierului”, a punctat Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *