Skip to content
Politică

Raluca Turcan: Parlamentul a dat astăzi 261 voturi împotriva unui principiu democratic important: reprezentativitate autentică pentru aleşii locali

Inquam Photos / George Calin

Vicepremierul Raluca Turcan consideră că Parlamentul, prin moţiunea de cenzură adoptată, a dat 261 voturi nu împotriva unui Guvern, ci a unui principiu democratic important, şi anule reprezentativitate autentică pentru aleşii locali.

Parlamentul a dat astăzi 261 voturi nu împotriva unui Guvern, ci a unui principiu democratic important: reprezentativitate autentică pentru aleşii locali. În cele 3 luni de guvernare, am reuşit să ducem la capăt multe dintre măsurile promise, în ciuda unui Parlament ostil şi a fabricii de fake news a PSD”, a scris Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook, .

Turcan afirmă că urmează alegeri locale şi parlamentare, iar românii trebuie să decidă cum doresc să fie condusă România: PNL va continua să lupte pentru a da românilor o bună guvernare. Urmează alegeri locale şi parlamentare şi oamenii vor decide prin vot cum doresc să fie condusă România: cu frânele trase, ca pe vremea guvernării PSD, sau cu pedala de acceleraţie apăsată până la capăt, pentru a recupera şansele pierdute pe vremea guvernării PSD?”.

Moţiunea de cenzură iniţiată de social-democraţi a fost adoptată, miercuri, de Parlament. S-au înregistrat 261 de voturi „pentru” şi 139 de voturi „împotrivă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *