Skip to content
Politică

Raluca Turcan, probleme cu geografia României. Unde a plasat județele Teleorman și Dolj

Facebook/Guvernul României

Ministrul Muncii a fost pusă în dificultate într-un interviu pentru Digi 24, când a trebuit să localizeze mai multe județe ale țării unde situația raportului angajați/pensionari diferă față de alte zone din țară.

Când i s-a cerut să dea un exemplu de județ în care sunt 16 pensionari la 10 angajați, cel mai mare dezechilibru de acest fel din țară, Raluca Turcan s-a referit la județul Vaslui. Ce a urmat a fost o cascadă de balbe, Raluca Turcan mutând județul Vaslui din regiunea Est în diverse regiuni, invocând regiunile Nord-Est și Nord-Vest, pentru că apoi să se refere la județele Teleorman și Dolj, aflate în sud.

Raluca Turcan este cunoscută și pentru alte gafe din trecut, sancționate, în special, în mediul online. Iată câteva declarații care au stârnit ironiile internauților:

La momentul apariției virusului pe plan internațional, România să fie prima țară…vaccinului, nu virusului. Vaccinului da, mă scuzați

Vom putea pune degetul pe 500.000 de locuri de muncă nou create

Se va simți foarte accentuat și tronsonul de autostrada Sibiu Pitești, să putem simți deja construcția acestei bucăți de autostrada

Ori pentru asta avem nevoie de modificarea Constituției. Ce înseamnă modificarea Constituției? Înseamnă modificarea cu o majoritate calificată în Parlament!”

Toată țară a fost că o camera de garda unde veneau pacienți foarte gravi în fiecare zi! Pur și simplu, prin rotație, cu toții am încercat să ajutăm camera de garda numită România!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *